|
10.02.2024 12:05

Дружина Григорія Решетніка Христина розсекретила, яку мала максимальну вагу: “Це я апетитна була тут”

Автор: Юлія Ящук

Христина Решетнік має неабияку струнку та підтягнуту фігуру. Шанувальники вже неодноразово висловлювалися в мережі про її зовнішній вигляд, оскільки більшість жінок хотіли б так виглядати після пологів.

Так, відповідаючи на ряд цікавих запитань, які їй підписники поставили в соціальній мережі Instagram, блогерка не залишила без уваги питання стосовно її фігури. Прихильникам стало цікаво, яку Христина мала максимальну вагу.

Дружина телеведучого прикріпила архівну світлину, зазначивши, що за цифру тоді бачила на вагах. Якщо не враховувати три вагітності, то найбільша вага знаменитості складала 59 кілограмів.

“Це я апетитна була тут. 59 кг – це найбільше в житті… ну окрім вагітностей”, – зізналася Христина.

Христина Решетнік розсекретила, яку мала максимальну вагу

Фото, яким знаменитість поділилася з підписниками, було зроблене у 2022 році. До речі, Христина Решетнік продовжує активно слідкувати за своїм зовнішнім виглядом, відвідуючи спортивний зал. Попри те, що блогерка постійно працює задля розкішної фігури, вони з чоловіком досі дуже мріють про доньку.

Так, Христині та Григорію часто ставлять питання стосовно майбутнього поповнення, а також цікавляться їхніми стосунками в сімейному житті. Подружжя не приховує, що вони можуть сваритися, миритися, навіть доходили до криз у стосунках, однак думок про розлучення не виникало ніколи.

Христина Решетнік з чоловіком та синами

Пара намагається гідно виховувати своїх трьох синів, аби в них була батьківська любов, турбота та все необхідне для щасливого дитинства.