|
14.02.2024 14:24

Білик талановито поставила на місце Кіркорова за нахабне виконання її пісні: Зібров і не тільки підтримали

Учора, 13 лютого, у Мережі розлетілося відео, де російський співак Філіп Кіркоров виконує в окупованій Горлівці легендарну пісню української співачки Ірини Білик “Сніг”. Цинічність вчинку, так званого, скасованого “короля естради” вразила не лише українців, а й автора знаменитого хіта – співачку та композитора Ірину Білик. Зірка, побачивши ролик, не змогла промовчати та написала до нього звернення.

Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян

Так, на своїх інформаційних майданчиках у Instagram та YouTube Ірина Білик опублікувала ролик із кадрами зруйнованих міст України з мирними жителями, які внаслідок повномасштабного вторгнення російських військ втратили близьких людей та свої дома. За кадром голос артистки, яка читає вірш, звернений до Кіркорова. З першого рядка відчувається біль та зневага. Співачка звинувачує свого колишнього колегу та друга за те, що він опустився і продав душу дияволу, щоб заслужити прощення за свій похід у “не ті двері”. Кожен рядок б’є у серце. У тексті Ірина каже, що Кіркоров за роки виконання її хіта так і не зрозумів його суті.

Як тільки публікація Білик з’явилася в Мережі, її відразу почали коментувати. Звичайні українці та знаменитості висловлювали слова підтримки, захоплювалися гідною відповіддю артистки, а також звинувачували Кіркорова у цинічності.

Павло Зібров написав – “Ірочко, підтримую тобі! Достойна відповідь! Сильно! Він знайде своє покарання, бумерангом повернеться”

Влад Дарвін: “Браво”.

“Геніально!”,”Проникливо!”, “До мурашок”, “Гідна відповідь. Але наврядчи він шось зрозуміє. Людина без душі”, “Браво Ірина! чудова відповідь! Пишаюся і вірю, що буде так, як ви сказали “Ви неймовірна жінка! Дуже сильні і глибокі слова, але… саме “він” їх навряд чи зрозуміє…”,- писали у коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?