Ціна питання: стало відомо, як друг Лорак Філіп Кіркоров відмазується за свої “гріхи” – йому не звикати

Філіп Кіркоров, як з'ясувалося, готовий на все, щоб його знову допустили до сцени. Знявши всі пір'я, вдягнувшись у скромне вбрання, артист вирушив розважати росіян на Донбас, але є одне але…

Коли, так званий, король російської естради Філіп Кіркоров у скромній чорній водолазці розповідав на камеру, що “увійшов не в ті двері” і випадково опинився на “голій вечірці” Івлєєвої, то напевно думав, що цього буде достатньо. Однак, щоб заслужити прощення за свої “гріхи” і знову отримати доступ до кормушки, Примадонну довелося вирушити на Донбас.

 Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян
Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян

Так, стало відомо, 13 лютого друг Ані Лорак приїхав до окупованої Горлівки. Як повідомляють у російських ЗМІ, Кіркоров привіз гуманітарну допомогу, а потім відвідав госпіталь, де заспівав для персоналу та поранених окупантів. Проте серед свого великого репертуару, Бедросович чомусь вибрав пісню української співачки Ірини Білик “Сніг”. Відео відразу розлетілося мережею. У кадрі можна побачити, як 56-річний Примадонн, який нещодавно повернувся зі США, де відсиджувався після “скасування”, виступає в коридорі. Щоб виглядати переконливо, Кіркоров зняв усі свої звичні боа з пір’я, змив косметику, сховав свої лосини, одягнув шапку та заголосив під музику з колонки.

Потім він розповів, що не збирається нікуди їхати, бо в Росії у нього будинок, діти та тато-Бедрос, що якщо буде потрібно сам залізе в окоп і пообіцяв купити протези.

Швидше за все, після цього “вояжа” Кіркорову знову дозволять виступати на сцені, він знову вбрався у своє пір’я і зображатиме “величного” Короля. Щоправда, репертуар Філе, скорійш, доведеться змінити.

 Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян
Кіркоров приїхав на Домбас розважати росіян

Нагадаємо, що після “голої вечірки” популярної російської блогерки-мільйонниці Насті Івлєєвої Філіпа Кіркорова вирізали з усіх програм на росТВ, а також скасували всі його концерти. Просидівши місяць у США, Бедросович повернувся додому, де йому популярно пояснили, що треба зробити для того, щоб повернуться на естраду. Ціна питання, зважаючи на все, виявилася для артиста “підйомною”. Тим більше, йому вже не звикати. А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.