|
18.02.2024 08:08

“Це незрілість особистості жінок”: Олег Скрипка обурив мережу висловлюваннями про “незахищеність” чоловіків

Відомий український співак Олег Скрипка розповів про його ставлення до фемінізму та поділився своїми думками про ставлення до чоловіків у сучасному суспільстві. Чоловік фактично пожалівся на дискримінацію сильної статі в інтерв’ю Олексію Суханову.

Олег Скрипка висловився на тему фемінізму

Вже не перший раз Олег “ставить на вуха” мережу своїми висловлюваннями. Суханов вирішив розібратися в висловлюваннях Скрипки та розставити всі крапки. Проте, артист вирішив не скористатися можливістю досить дивним чином. Він звинуватив суспільство в утисках чоловіків, а фемінізм назвав підлітковими вибриками. На думку чоловіка, фемінізм, це лише примхи незрілих жінок, які мають дозріти, щоб мати відносини з чоловіками.

“Це є незрілість особистості жінок. І коли жінка визріє, тоді, як ми з віком повертаємось до батьків і можемо побудувати з ними дорослі стосунки, жінкам треба побудувати дорослі стосунки з чоловіками”, – розповідає Олег.

Олег Скрипка висловився на тему фемінізму

Щобільше, чоловік впевнений, що зараз найбільшого насилля зазнають чоловіки, які ніяк не захищені законом. Аргументом для його думки стали торгові центри, де в рази більше жіночого одягу, а щось вартісне для сильної статі знайти складно.

Мережа відреагувала миттєво. Під відео сотні обурених користувачів мережі залишили гнівні коментарі та порадили чоловікові займатися виключно музикою. А ось Суханова, за витримку та терпіння похвалили.

“Скрипка несповна розуму. Олексій надпрофесійний інтерв’юер, вислухати Скрипку – героїчний вчинок”, “Олег Скрипка – людина котру я поважала до цього інтервʼю… каламбур в його голові і на язиці”, “Олексію, слухала Вас, а Олег нехай співає”, – написали підписники каналу.