Мають спільне прізвище, проте різних татусів: як виглядають та на кого схожі дорослі донечки Віри Брежнєвої?

Діти відомої української співачки Віри Брежнєвої вже зовсім дорослі. Соня і Сара Кіперман перетворилися на справжніх красунь. На кого ж схожі дівчата?

Популярна українська співачка Віра Брежнєва мати двох чудесних донечок. І хоча дівчатка мають різних батьків, прізвище носять одне.

Соня Кіперман

Старшу доньку Віра народила у 2001 році, від українського політика Віталія Войченко. Проте, дівчина носить прізвище другого чоловіка зіркової мами. Зараз, вона живе у США. 22-річна Соня активно веде свій Instagram, де періодично виставляє фото з мамою та сестрою. Крім того, у профілі Соні безліч інформації про загарбницьку війну проти України.

Віра Брежнєва показала, як зараз виглядають її доньки
Віра Брежнєва показала, як зараз виглядають її доньки

Дівчина така ж білява та струнка як мама. Вона має стосунки з американцем, на ім’я Бек Добржанські. Стосунки пари поки на стадії романтичних побачень. Заміж дівчина поки не збирається.

Віра Брежнєва показала, як зараз виглядають її доньки
Віра Брежнєва показала, як зараз виглядають її доньки

Сара Кіперман

Молодша донька зірки досягла підліткового віку. Сарі 14 років. Проте, переглядаючи її фото, можна побачити, що дівчина виглядає значно старше. Вана часто публікує нові світлини у соціальній мережі, має чудовий смак та задатки для кар’єри моделі.

Віра Брежнєва показала, як зараз виглядають її доньки
Віра Брежнєва показала, як зараз виглядають її доньки

Про її місцеперебування достовірно не відомо, але згідно з інформацією в профілі дівчини, вона може перебувати у Швейцарії. Крім того, вона мала фотосесію у шикарному швейцарському готелі.

Віра Брежнєва показала, як зараз виглядають її доньки
Віра Брежнєва показала, як зараз виглядають її доньки

Нагадаємо, у 2023 році подружжя Віри Брежнєвої та Костянтин Меладзе оголосило про розлучення. Екси не повідомила про причини свого рішення. Проте, у мережі пліткують, що головною причиною розлучення співачки та продюсера стали різні політичні погляди. А блогер Богдан Беспалов відмічає, що причина таїться в іншому. За словами чоловіка, зірки розлучилися через зраду зі сторони Костянтина.

Схожі статті

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.