|
18.02.2024 12:29

Огнєвіч досягла бажаного та покинула Україну: вирушила в далеку дорогу до іншої країни. Яка ціль візиту?

Автор: Юлія Ящук

Майже місяць тому артистка повернулася з двотижневої відпустки в Таїланді, а тепер знову вирушила в дорогу. На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Злата розповіла, що спочатку їдуть до Львова, а потім у Відень на знімання. Тож, поїздка є суто робочою.

Огнєвіч досягла бажаного та покинула Україну

“Добрий (дуже ранній) ранок. Їдемо до Львова, а потім у Відень на знімання. Австрійсько-український проєкт”, – розсекретила Огнєвіч.

Огнєвіч досягла бажаного та покинула Україну

До речі, після відпочинку в Таїланді, співачка активно повернулася у творчу роботу і навіть вирішила змінити імідж. Златі обрізали волосся, тому тепер на її голові красується стильне об’ємне каре. Лише колір вона вирішила залишити.

Відверто зазначила, що зміни пов’язані з внутрішнім станом, але в деталі, що саме наштовхнуло її на новий імідж, вдаватися не стала.

Нагадуємо, перед поїздкою у Відень, знаменитість ділилася з шанувальниками, що вирішила присвятити день сім’ї. Вона оприлюднила тепле відео з племінником Марком. Розповіла, що хлопчик може похизуватися своїми першими успіхами – тепер він повзає.

Злата Огнєвіч з племінником Марком

Раніше знаменитість розсекречувала, що поруч з племінником вона має якісь нові емоції. Мовляв, відчуває в собі зміни з народженням Марка. Вважає, що сила материнства є в кожній жінці, навіть якщо вона не народила своїх дітей.

Що цікаво, сама артистка не поспішає ділитися подробицями з особистого життя. Після болісного розставання з переможцем проєкту “Холостячка-2” Андрієм Задворним, вона відверто не повідомляла, чи з’явилося у неї нове кохання.