|
20.02.2024 12:41

“Я їй купив свою, жіночу”: 66-річний Павло Зібров розповів про найкоштовніший подарунок коханій Марині

Народний артист України Павло Зібров у шлюбі вже 30 років. Чоловік не перестає зізнаватися дружині у коханні. Нещодавно, чоловік зізнався, який найдорожчий подарунок зробив Марині за час їх спільного шлюбу.

Виконавець розповів, що презент кохана отримала на свій ювілей. За словами чоловіка, в їх родині вже була автівка. Проте, він хотів порадувати дружину власною машиною. Тому й придбав для неї червоне жіноче авто.

“Я їй купив на ювілей червону машину. Одна машина це добре, в мене завжди були великі джипи, а я їй купив свою, жіночу”, – розповів артист.

Павло Зібров про машину у подарунок дружині

Інформацію про подарунок, Зібров розсекретив на шоу “33 запитань від Люкс ФМ”. Проте, це не єдине питання, що поставили ведучі артисту. Зокрема, чоловік зізнався, чи користувався послугами пластичних хірургів.

Павло запевняє, що слідкує за своєю зовнішністю та вдавався до уколів краси. На додаток, відомо, що вусань вже давно посивів, тож вимушений фарбувати волосся. А ось, лягти під ніж пластичних хірургів, чоловік не наважився.

“Якщо цього не робити, я був би зі зморшками сильними. Все ж таки в мене вже й трішки вік такий”, – поділився співак.

Павло Зібров про машину у подарунок дружині

Також, не забули згадати про доньку. Зібров пишається нею. Він не просто любить її як доньку, а й поважає, як спеціаліста. Діана виконує обов’язки піар-директору, СММ менеджеру, планує зйомки та зустрічі батька. Зібров відмічає, всі зміни, що відбуваються зі співаком, завдяки старанням його донечки. Тому, жінка заслужила гарну винагороду. Артист зізнався, що регулярно підвищує її зарплатню.

“Мені повезло в житті, що в мене з’явилася така донька. Що вона поруч зі мною”, – розповідає Павло.

Павло Зібров про машину у подарунок дружині