|
19.02.2024 12:17

“Постукай в мої двері у Москві”: дочка Сумської Паперна знялась в російському серіалі – без роботи не сидить

Старша донька знаменитої української актриси Ольги Сумської Антоніна Паперна вже кілька років живе у Росії. Там молода жінка завела сім’ю (акторка живе у цивільному шлюбі з російським актором Володимиром Ягличем, якому вже встигла народити двох дітей – дочку Єву та сина Данила), а також знімалася у фільмах та серіалах. До початку війни Тоня активно вела соціальні мережі, де розповідала про свою сім’ю, нові проекти, а також про поїздки в Україну до родичів. Після лютого 2022 року Паперна на якийсь час зникла. У її Instagram перестали з’являтися нові публікації. За два роки Тоня так і не наважилася висловитися про війну в рідній країні, де досі продовжують перебувати її найближчі люди – мама, сестра та рідний батько.

Антоніна Паперна та Володимир Яглич

За словами Ольги Сумської, її старша дочка дуже боїться за своїх дітей і тому не може відкрито нічого говорити, а взагалі вона “дуже переживає” і їй “дуже важко”. Однак це не завадило Антоніні з’являтися разом із чоловіком на публічних заходах.

Дочка Сумської Паперна вийшла на російську червону доріжку

А нещодавно Паперна повідомила, що зіграла одну з ключових ролей у російському серіалі під назвою – “Постукайся в мої двері в Москві”. У мікроблозі актриси з’явилася рекламний пост, де вона закликає глядачів подивитися фільм на одному з кіномайданчиків.

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі

Як стало відомо, у серіалі Антоніні дісталася одна з ключових ролей – колишньої дівчини головного героя. Судячи з відгуків, як повідомляє Обозреватель, фільм вийшов “прісним” та “млявим”. З 10 балів, серіал “Постукайся в мої двері в Москві” набрав всього 4,6.

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі

Глядачі критикують не лише режисера, а й акторів. Зазначимо, що серіал знято кінокомпанією “Медіаслово”, яка перебуває у партнерстві з холдингом “Газпром-медіа”. Частина зароблених коштів піде на податки безпосередньо Кремлю.

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна знялася у російському серіалі