|
20.02.2024 15:33

Весілля зовсім скоро: Ірина Сопонару похвалилася новими “прикрасами” на тілі – не кожен наважиться на таке

Вже незабаром одна з найяскравіших учасниць “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару вийде заміж за свого обранця – підданого Великобританії Риса. Підготовка до весілля у розпалі. Ще до Нового року актриса пробіглася київськими магазинами і підібрала собі туфлі, а потім разом із майбутнім чоловіком вирушила до Лондона “налагоджувати контакти” з майбутніми родичами, а заразом відвідати свою молодшу сестру, яка вже кілька років із сім’єю живе у Великій Британії.

Як Ірина Сопонару вибирала весільні туфлі

Після повернення в Україну через півтора місяця, Ірина з головою поринула в роботу, а також повернулася до свого блогу в Instagram. Так, напередодні Сопонару оприлюднила відео, на якому можна побачити, як вона приміряє весільні сукні. Майбутня наречена у чудовому настрої і насолоджується процесом підготовки до важливої події в житті.

Далі Ірина вирішила продемонструвати свої нові прикраси на тілі, які привезла з Лондона. Виявляється, у столиці Британії, Сопонару відвідала тату-салон, де хотіла оновити пірсинг на вусі, а заразом зробила собі кілька нових татуювань. Одна – на руці у вигляді паралельних тонких ліній, друга в паху. Щоб продемонструвати напис “oh hey”, Сопонару приспустила штани і трохи відсунула труси. Також актриса показала, як відбувався процес.

Ірина Сопонару похвалилася новими тату та пірсингом

Коментарі не змусили на себе довго чекати:

“Ну нафіга це нам?”, “Боже Боже, де ваше виховання, ви українка?”, “Так собі. Скоріше навіть ні як)”, “Красиві тату. Гарне тіло. Нічого лишнього”, “Чим би дитя не бавилось аби не…тай не дитя та й не бавилось”, – писали в коментарях.

Як бачите, думки розділилися. А що ви скажете з цього приводу?