Ірина Сопонару та її весільні туфлі: шпильки, бантики, перли та каміння – ці ніжки варті найкращого

Підготовка до весілля найефектнішої блондинки з "Жіночого кварталу" актриси Ірини Сопонару у розпалі. Наречена вже підбирає вбрання і, зважаючи на все, економити ні на чому не збирається.

Одна з найяскравіших учасниць “Жіночого кварталу” актриса Ірина Сопонару ніколи не приховувала, що мріє вийти заміж, і цей день стрімко наближається. У середині травня 2023 року зірка нарешті отримала пропозицію від свого коханого – британця на ім’я Рис, з яким зустрічалася два роки. І хоча весілля заплановане на кінець весни 2024 року, підготовка до урочистостей вже розпочалася.

Так, напередодні Ірина Сопонару оприлюднила відео з елітного взуттєвого магазину культового британського бренду Jimmy Choo, клієнтами якого є члени королівської родини та багато голлівудських зірок. Очі актриси розбіглися. На короткому ролику можна побачити, як новоспечена наречена перемірює кілька пар босоніжок з бантами, камінням, перлами та сріблястими лусочками.

Як Ірина Сопонару вибирала весільні туфлі
Як Ірина Сопонару вибирала весільні туфлі

“Знаєте за яким принципом я вибирала собі весільні туфлі? Я ставила собі питання: Ось у таких туфлях, я хочу вийти заміж? Поки що остаточно не вирішила, але розраховую на вашу підтримку. З вчорашнього огляду у мене 2 фаворити”.- підписала ролик Ірина.

У мережі відразу з’явилися коментарі, підписники ділилися думкою і давали поради. Так, наприклад, одна з дівчат порадила Сопонару звернути увагу на туфлі, в яких зручно ходити, а не стояти. Дехто пропонував забрати все.

Як Ірина Сопонару вибирала весільні туфлі
Як Ірина Сопонару вибирала весільні туфлі

“Вибирайте ті, в яких зручно ходити, а не стоять”, “Весільне взуття не босоніжки, а краще туфлі, і світлих кольорів”, “Весілля на скільки мільйонів?”, “Бери всі”, – писали у коментарях.

Судячи з настрою Ірини, сам процес підготовки до садиби приносить їй чимало задоволення. А ще попереду вибір сукні, фати та інших весільних аксесуарів. Чи то ще буде!

Нагадаємо, актриса Ірина Сопонару зустрічається зі своїм бойфрендом Рісом із 2021 року. Коли почалася війна в Україні, закохані дуже зблизилися та почали жити разом. Майбутній чоловік актриси зараз працює менеджером у медичній компанії.

Схожі статті

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.