|
21.02.2024 17:08

“Сім разів впасти”: колишня дружина Налчаджиоглу натякнула, що поступово забуває бізнесмена. Живе далі

Автор: Юлія Ящук

Користувачі соціальних мереж наразі активно обговорюють Налчаджиоглу та Реус, оскільки пара, яка демонструвала таку ідилію та кохання, розпалася після 4 місяців шлюбу. Перші чутки про розлучення подружжя почали ширитися в Мережі, коли дівчина видалила весь контент з чоловіком у своєму Instagram.

Колишня дружина Налчаджиоглу натякнула, що поступово забуває бізнесмена

В січні цього року бізнесмен вперше підтвердив плітки та відверто зізнався, що ініціатором до розриву стосунків з Лілією став саме він. Втім, що цікаво, довго чоловік не сумував і майже відразу знайшов інше кохання. Новою дівчиною Налчаджиоглу стала модель Анастасія.

Мурат Налчаджиоглу з новою дівчиною Анастасією

Зараз парочка активно ділиться у своїх блогах в соціальній мережі Instagram своєю ідилією, публічно зізнаючись одне одному в коханні. А ось Лілія Реус нещодавно приголомшила заявою, оскільки зізналася, що вони з Муратом офіційно ще не розлучилися. Також зазначила, що ні на що не претендує і просить, аби їй дали спокій.

До речі, у новому дописі в соціальній мережі Instagram візажистка натякнула підписникам свого фотоблогу, що нарешті забуває колишнього. Лілія під світлиною прикріпила японське прислів’я: “Сім разів впасти й вісім встати”. Таким чином дівчина зазначила, що стала сильнішою та починає нове життя.

Нагадуємо, колишній чоловік Лілії Реус Мурат Налчаджиоглу був двічі одруженим. У 2019 році розпався його шлюб зі співачкою Ані Лорак, а у 2023 році почали говорити про розлучення з другою дружиною, яке згодом підтвердилося. Зараз бізнесмен переконує, що дуже щасливий у нових стосунках.