Виставила ніжку: колишня дружина Налчаджиоглу Лілія Реус продемонструвала, що втратив бізнесмен (ФОТО)

Колишня дружина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, візажистка Лілія Реус продемонструвала витончену фігуру. Дівчина на світлині виставила свою струнку ніжку.

Ідилія в шлюбі Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус тривала всього чотири місяці. Для пересічних громадян ця новина стала повною несподіванкою, оскільки вони бачили картинку щасливого та люблячого подружжя. Що ж насправді сталося між парою – достеменно невідомо. Втім, тепер у кожного з них своє життя.

2 тижні, 4 і 6 місяців: що відомо про найкоротші шлюби українського шоубізу
Колишня дружина Налчаджиоглу Лілія Реус продемонструвала, що втратив бізнесмен

Бізнесмен майже відразу після розірвання відносин з Реус розпочав нові стосунки з моделлю та ведучою Анастасією. Зазначимо, що парочка часто оприлюднює спільний контент в соціальній мережі Instagram і зізнається одне одному в коханні, не приховуючи свого щастя.

Дівчина Налчаджиоглу відповіла, який з нього батько та чи познайомила з сином
Мурат Налчаджиоглу з новою дівчиною Анастасією

Сама ж Лілія Реус заявила, що вони з Налчаджиоглу досі офіційно не розлучилися. Однак вона не претендує абсолютно ні на що та просить дати їй спокій. Дівчина активно веде свій блог в Instagram і почала нове життя без колишнього чоловіка.

Нещодавно візажистка оприлюднила світлину, на якій продемонструвала переваги своєї фігури. Дівчина позувала в чорному костюмі з вирізом на ніжці. Бачимо, що Лілія має стрункі довгі ноги й тендітну фігуру, про яку мріють більшість дівчат.

В коментарях під дописом підписники подарували їй безліч компліментів, а також побажали їй справжнього жіночого щастя.

Нагадуємо, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу був двічі одруженим чоловіком. У 2019 році відбулося його офіційне розлучення зі співачкою Ані Лорак. Влітку 2023 року він одружився з Лілією Реус і вже восени почали ширитися чутки про їхнє розірвання шлюбу. Плітки Налчаджиоглу підтвердив в січні цього року й розповів про сильне кохання до нової дівчини Анастасії.

Схожі статті

Ксенія Мішина повідомила про поповнення в родині, але не знає, що тепер робити

Популярна українська акторка Ксенія Мішина здивувала повідомленням про поповнення в її родині. Втім, зірка чесно зізналася, що не знає, що з цим робити.

Аліна Гросу і Влад Яма – що спільного? Українські зірки засвітились разом у США

Хореогораф Влад Яма вже давно звик до життя в США, так само як і співачка Аліна Гросу - обох артистів було помічено разом. Що їх пов'язує - невже більше, ніж просто знайомі?

Красень, котрий співає з англійським акцентом: Тіна Кароль показала, який у неї виріс син

Популярна українська співачка Тіна Кароль показала, яким виріс її єдиний син, котрий народився від продюсера Євгена Огіра. Веніамін все більше виглядає як англієць.

Двоповерховий маєток, власне господарство та купа персоналу: як виглядає будинок Олі Полякової

Популярна українська співачка Оля Полякова володіє чималою територією, на якій розмістився її двоповерховий маєток. Пропонуємо зазирнути за ворота та дізнатися, чим так пишається артистка.

Екс-суддя “Україна має талант” Фролова показала, як змінилася: вже не світловолоса

Колишня суддя "Україна має талант" Слава Фролова показала, як змінилася за цей час. У знаменитості вже не світле волосся і вага також змінилася.

Наталія Могилевська розповіла, якою вона стала мамою насправді: готова сидіти і чекати

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років мріяла про материнство, і лише не так давно стала мамою. Як ця подія її змінила? Фанати були здивовані.