|
23.02.2024 11:36

Горняк після розлучення з Остапчуком відверто заговорила про дітей: “В мене є двоє”. Їй личить материнство

Автор: Юлія Ящук

У 2022 році Володимир Остапчук розлучився зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. У шанувальників залишилося багато запитань, оскільки колишні в деталі, чому так сталося, не вдавалися. Так, якщо ж перший розрив стосунків з Оленою Войченко був гучним та скандальним, то з Христиною вдалося розійтися тихо.

Втім, і тут не все так просто. В колишніх досі залишилося невирішене питання стосовно поділу майна. Володимир Остапчук на мирні перемовини з Христиною не йде, натомість вже встиг привести нову дружину Катерину Полтавську в цей будинок.

Горняк після розлучення з Остапчуком відверто заговорила про дітей

Нещодавно блогерка, спілкуючись з підписниками своєї сторінки в соціальній мережі Instagram, відповіла, чи планує дітей, а ще розповіла та показала похресників. Христина зазначила, що хоче своїх малюків, а поки вона хрещена мама дівчинки та хлопчика.

“Звичайно хочу! Як Бог дасть, подивимося! Поки що в мене є двоє хрещених діток! Дівчинка Єсенія і хлопчик Марк”, – відповіла Горняк.

Горняк після розлучення з Остапчуком відверто заговорила про дітей

Далі розповіла, що з Марком у них особлива історія. Хлопчик дуже розумний і безстрашний. А ось з Єсенією її історія тільки почалася. Дівчинці скоро виповниться рік.

Горняк після розлучення з Остапчуком відверто заговорила про дітей

Зазначимо, що Христині Горняк справді личить материнство й сама знаменитість не приховує, що не проти мати своїх. Вона хоче нарешті зустріти своє справжнє жіноче щастя, вийти заміж вдруге і народити.

Нагадуємо, після розлучення з Христиною Горняк Володимир Остапчук згодом представив нову кохану Катерину Полтавську, різниця у віці з якою становить 16 років.