|
16.03.2024 17:01

“Його думки лише про неї”: коханка Потапа не змогла приховати свою особистість та роман з продюсером

Лише 2 роки тому колишня підопічна Потапа заговорила про те, що нібито була його коханкою. На той момент дівчина вже проживала в Сполучених Штатах Америки, і заявляла, що саме завдяки відстані з продюсером наважилася заговорити про те, що між нами було. За її словами, вона мала бути з ним в обмін на влаштовану сценічну кар’єру, але договір не був виконаний. Тоді вперше прозвучала інформація про те, що насправді Олексій нібито не був вірним Насті Каменських. І мовчання обидвох артистів лише підсилювало підозри публіки.

На диво це жодним чином не погіршило репутацію артиста, адже на той момент увага публіки здебільшого концентрувалася на його не бажання повертатися до України, а не на його любовних справах.

Богдан Беспалов розповів про роман Потапа на стороні

Богдан Беспалов розповів про роман Потапа на стороні

Однак зараз Богдан Беспалов стверджує, що Олексій знову стрибнув у гречку, і на цей раз зробив те, що Настя Каменських нібито пробачити йому точно не зможе. Блогер вважає, що насправді Потап закохався у кращу подругу своєї дружини Анну Андрійчук, яка деякий час проживала разом з подружжям.

“Настя не могла пробачити Потапу зраду з дуже-дуже близькою людиною. Потім почали питати люди: “А чому Настя припинила своє спілкування з Андрійчук?”, – підкреслив блогер у новому випуску у своєму YouТube-каналі.

Так, ще 2021-го вірні фанати помічали, що Анна занадто часто проводить час разом зі своєю подругою та її чоловіком. Вже пізніше стало відомо, що Анна розлучилася з Олексієм Завгороднє і просто переїхала до друзів додому, а тому постійно фігурувала у їхньому контенті. Однак, блогер наголошує на тому, що нібито Потап та Анна занадто зблизилися, що дуже не сподобалося Насті Каменських, і що можна сказати поклало кінець довіри в їхніх стосунках.

Також чоловік поділився думкою, що Потап дійсно закохався у свою нову пасію.

“Він просто сходить з розуму від неї. Його думки лише про неї. Він не може її відпустити”