“Випадкова” поїздка у Дубай: Бєдняков дотепно пожартував над Потапом, який вкротре нарвався на критику

Шоумен Андрій Бєдняков влучно потролив відомого українського репера. Він власними руками зробив квиток-пародію на білет Потапа на літак до Дубай.

Відомий український телеведучий та блогер Андрій Бєдняков не зміг пройти повз нового паста на сторінці українського репера Потапа. Виконавець, що має дивну здатність постійно потрапляти в скандали, виклав в свій Instagram фото квитка на літак сполученням Маямі-Дубай.

Андрій Бєдняков відреагував на поїздку Потапа у Дубай
Андрій Бєдняков відреагував на поїздку Потапа у Дубай

Свою “випадкову” поїздку репер виправдав розповсюдженням актуальної інформації про Україну. Проте, користувачі мережі не оцінили ініціативу артиста та закидали його гнівними коментарями.

Мені соромно за таких як ти, на Ви вже навіть рука не підіймається написати…Хлопці в окопах, а ти сраку свою вивіз і хвалишся цим”, “А не стидно постити такі фото? Є чим тішитись”, “Просто плюнув в лице всім українцям! Фу!”, – пишуть користувачі.

Андрій Бєдняков відреагував на пост репера у своїй манері. Він не став писати коментарі, не висловлювався про артиста грубо, чоловік просто спародіював його білет. Шоумен від руки відтворив білет бізнес-класу, що один в один, як у Потапа. Відрізняються тільки імена та пункт призначення. Бєдняков, на відміну від Олексія, не збирається на розкішні курорти. На білеті блогера кінцевим пунктом маршруту є Миколаїв.

Андрій Бєдняков відреагував на поїздку Потапа у Дубай
Андрій Бєдняков відреагував на поїздку Потапа у Дубай

Зазначимо, останнім часом дії Потапа є причиною багатьох скандалів. Користувачі мережі обурені на артиста, а колеги-зірки не соромляться висловлювати невдоволення в його адресу. Наприклад, Анастасія Приходько розповіла, що має давній конфлікт з продюсером. За словами жінки, він не раз дозволяв собі відпускати образливі коментарі в її бік. А витівка Потапа на врученні премії у москві, остаточно знищила його в очах Насті. у 2014 році чоловік відвідав оркостан для отримання музичної премії. Там він зняв штани на сцені та подякував росіянам за теплий прийом.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.