|
21.03.2024 10:09

“Знаю, від кого пішов той посил”: В’ячеслав Узелков відреагував на новину про свою смерть та вразив заявою

Декілька місяців тому стало відомо про серйозні негаразди зі здоров’ям відомого українського спортсмена В’ячеслава Узелкова. Зірка заявив, що це з ним зробив професійний спорт. А пізніше взагалі стало відомо про операцію та отримано інвалідність.

Чоловік не розповідає, як виглядає уся ситуація, та що саме його турбує. Здебільшого він продовжує вести публічний образ життя, а також сильно образився, що після новини про його проблеми діти від Марини Боржемської ніяк не відреагували. Зірка знову звинуватив свою колишню дружину у тому, що вона налаштовує проти батька власних дітей. Як раптом з’явилася новина про його смерть.

В’ячеслав Узелков відреагував на новину про власну смерть

В’ячеслав Узелков відреагував на новину про власну смерть

Так, чоловік заявив, що він не просто розуміє, що сталося, а й знає, хто автор даної новини.

“Так, я не помер, той допис, з видань якоїсь х*іні. Але знаю від кого пішов той посил. Так нехай вона з тим і живе”, – написав боксер, не називаючи імені винуватця у фейку.

При цьому В’ячеслав також трохи по філософствував на тему життя і смерті і видав доволі цікаві думки на рахунок того, що таке — почуватися живим, і наскільки далеко насправді смерть.

В’ячеслав Узелков відреагував на новину про власну смерть

Нагадуємо, що декілька років тому В’ячеслав Узелков потрапив у гучний скандал через розлучення з колишньою дружиною Мариною. Спортсменка була вимушена забрати дітей посеред ночі, із валізами вийти з квартири. Що саме сталося насправді досі ніхто не знає. Жінка також відмовляється розповідати усю правду про ситуацію, яка розгорнулася в сім’ї.

З тих пір В’ячеслав постійно говорить про те, що намагається налагодити стосунки зі своїми дітьми. Однак Марина стверджує, що В’ячеслав навіть не дзвонить. Окрім того Узелков досить довго говорив про те, що досі кохає свою колишню, але пізніше стало відомо про його заручини з іншою.