|
26.03.2024 15:59

Женя Галич заговорив про розлучення з дружиною та матірʼю двох своїх дітей: “У кожного особисте життя”

Безумовно, тематика розлуки в сім’ї не обійшла зіркові родини з 2022 року. Як і пересічні українці, багато чоловіків були вимушені залишитися в Україні, поки їхні дружини разом з дітьми переїхали за кордон. І хоча спершу усі сподівалися, що це затягнеться на декілька місяців, дедалі ставало зрозуміло, що ця розлука буде довгою.

Хтось не витримав і все ж таки повернувся, усвідомлюючи усі фактори небезпеки, хтось навпаки поставив крапку в цьому питанні і готовий чекати, скільки знадобиться. І все заради дітей, які повинні жити у спокої, мирі, тощо.

Женя Галич прокоментував можливе розлучення зі своєю дружиною Валерією

Дружина і діти Євгена Галич

Родина Жені Галича якраз потрапила у перелік тих самих зіркових сімей, які вже тривалий час переживають розлуку. І як не дивно, навіть найміцніші подружжя не змогли витримати такий тиск від долі і прийняли рішення про розлучення.

Інші ж лише розповідали про те, як намагаються подолати кризу в стосунках і все ж таки зберегти сім’ю по про те, що кожен живе окремим життям. Тобто, вже ні для кого не секрет, що проблеми у стосунках переживають абсолютно всі ті пари, які ці 2 роки живуть окремо.

Але Євген зазначив, що насправді для них з Валерією це звичний формат спілкування, так як він завжди знаходився на гастролях, а його дружина жила своїм життям.

Ми завжди так жили, у мене були гастролі, у неї була робота, у нас у кожного було особисте життя, але на те ми і подружжя, щоб вирішувати складні ситуації”

Також Галич наголосив, що для нього це абсолютно не проблема, — бути у розлуці з дітьми, адже мова йде про їхнє щастя, здоровʼя та життя.

“Ми не належимо одне одному, у нас є двоє маленьких дітей та інтереси наших маленьких дітей”

Нагадуємо, що не так давно Тоня Матвієнко, а також Дмитро Монатік розповідали про те, як їм вдається тримати баланс і не дозволяти сім’ї розвалюватися у тих умовах, в яких вони опинилися. Зокрема Тоня зізнавалася, що навіть подумувала деякий час про розлучення.