Гора рогаликів з одного яйця: рецепти найніжнішої випічки до чаю, яка сподобається навіть вашій свекрусі

Рогалики у цукровій пудрі — це смак, який відомий нам з однієї сторони з дитинства, а з іншої з кондитерських, які ми можемо відвідати у різних куточках світу.

Смачні рогалики можуть стати справжнім сюрпризом для великого сімейства наприкінці дня, адже немає нічого приємнішого, ніж смаколики від мами чи дружини, які чекають на тебе після роботи чи навчання.

При цьому, велика кількість господинь не наважується взятися за приготування подібних виробів, адже вони вимагають увагу, а також рівень знань у кулінарії, які під силу далеко не кожній. Тим не менш, головне мати бажання, а усе інше вийде завдяки мотивації та натхненню.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з рецептом, який вам обов’язково сподобається, адже ви зрозумієте, що все набагато легше, ніж вам здавалося на перший погляд. Просто почніть, і процес затягне вас настільки, що ви будете готувати їх знову та знову.

Звичайно, начинку ви можете доповнити за власним бажанням, але у тісто краще не додавати інгредієнти від себе.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне — 2 склянки
  • Масло вершкове — 220 г
  • Вершковий сир — 220 г
  • Сіль — 1/2 ч. л.
  • Яйце куряче — 1 шт.
  • Цукор — до смаку
  • Варення — до смаку

Як приготувати смачні рогалики

Для початку необхідно перемішати борошно з сіллю. Борошно попередньо просійте. Також вносимо масло, вершковий сир та збиваємо до однорідності. Тісто загортаємо в кулю, об гортаємо харчовою плівкою та ставимо в холодильник на декілька годин. Таким чином воно стане набагато слухнянішим.

Як приготувати смачні рогалики

Тісто дістаємо та залишаємо його трохи зігрітися. Також ставимо на розігрів духовку. Деко необхідно вже підготовити.

Тісто розкатуємо, і з нього формуємо однакову кількість трикутників. У трикутники викладаємо начинку та загортаємо рогалики.

Спочатку кладемо вироби на декілька хвилин у холодильник, а після цього викладаємо на деко та ставимо випікатися впродовж 20 хвилин.

Рецепт приготування смачних рогаликів

Дуже важливо не перетримати їх в духовці, інакше вони будуть занадто жорсткими. За бажанням змастити поверхню курячим яйцем та присипати після випікання цукровою пудрою.

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Повітряний апельсиновий пиріг. Ніжна і ароматна випічка до чаювання: печу такий кожні вихідні, і всі щасливі

Обов'язково спробуйте приготувати цей апельсиновий пиріг, і ви будете просто у захваті від неймовірного аромату, а також ніжного смаку цієї випічки.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.