|
28.03.2024 11:58

У Потапа роман із колишньою дружиною Позитива? В мережі розповіли, що стало причиною “паузи” з Каменських

Зокрема, серед найживучіших версій на рахунок причини розставання Потапа та Насті були подружні зради. Так, то продюсера звинувачували у зв’язку зі своєю колишньою підопічною Євгенією Гордою, то поговорювали, що у зірки з’явилася нова фаворитка, яка буде займати п’єдестал Каменських. Про зіркову дружину також ходили чутки: мовляв, у Латинській Америці знайшла собі іншого.

Богдан Беспалов розповів, що у Потапа роман з колишньою Позитива

Богдан Беспалов розповів, що у Потапа роман з колишньою Позитива

Але Богдан Беспалов вважає, що уся проблема розпочалася саме з Анни Андрійчук. Фанати Насті Каменських прекрасно знають, що її найкраща подруга, яка також являється колишньою дружиною Олексія Завгороднього, багато місяців проживала разом з сім’єю за містом.

Богдан Беспалов розповів, що у Потапа роман з колишньою Позитива

Шанувальники на той момент помітили, що Анна підозріло часто з’являється на кадрах у Каменських. Тому співачці довелося пояснити, що виявляється подруга через сімейні причини живе з нею.

Тоді підписники почали ділитися думками на рахунок того, наскільки правильно це — ділити дах разом зі своєю кращою подругою і своїм чоловіком одночасно. Мовляв, чи не виникне між ними романтичного почуття.

Богдан Беспалов розповів, що у Потапа роман з колишньою Позитива

Каменських лише сміялася з цих версій і запевняла, що довіряє обидвом рідним людям. Коли Потап евакуював свою сім’ю до Іспанії, то Андрійчук захопив з собою. Олексій Завгородній ж намагався якомога менше говорити про Потапа, і свою колишню дружину, але якимось чином стосунки між ними дуже різко погіршилися.

На даний момент Позитив лише критично висловлюється на рахунок людини, з якою працював більше 15 років. Це також здалося дивним публіці, яка знає, наскільки важкий шлях вони пройшли разом.

Блогер Богдан Беспалов вже вважає, що причина усієї цієї історії досить проста — Анна Андрійчук закрутила роман з чоловіком своєї подруги. Мовляв, саме це стало причиною розладу у шлюбі Насті та Олексія, дружбі Потапа та Позитива, а також пояснює раптове зникнення спільних знімків та роликів Каменських та Андрійчук, які раніше завжди створювали багато контенту разом.