|
31.03.2024 20:52

“Змінилося все”. Олена Омаргалієва розповіла про розставання з чоловіком Тамерланом та життя в Польщі

Зіркове подружжя так само, як і їхні співвітчизники опинилося перед складним вибором: залишитися на батьківщині, продовжувати жити як раніше, або роз’їжджатися заради безпеки. Як відомо, велика кількість українських сімей прийняли рішення на рахунок розлуки.

Жінки позабирали дітей та рушили закордон, а чоловіки залишилися вдома. Втім, навіть серед зірок знайшлися і ті, хто не зміг покинути кохану людину і зробив вибір не на користь безпеки, а на користь любові. Наприклад, багатодітна матір Христина Решетнік разом з дітьми евакуювалася до Івано-Франківська, після чого повернулася до Києва.

Так само Лілія Ребрик та її чоловік-хореограф не змогли виїхати і залишилися у батьків. Втім, Олена Омагалієва та Тамерлан зробили інший вибір.

Олена Омаргалієва розповіла про стосунки з чоловіком Тамерланом

Олена Омаргалієва розповіла про стосунки з чоловіком Тамерланом

Так, нещодавно співачка дала ексклюзивний коментар для платформи РБК, в якому вперше розповіла про те, що зараз вони з чоловіком знаходяться на відстані, але ця розлука, хоча і змінила їхні стосунки кардинально, але здебільшого повпливала позитивно.

“Ми не спілкувалися з чоловіком перед від’їздом, на це справді не було часу. Тамерлан зробив усе, що мав зробити справжній чоловік: він організував нам із сином безпечне місце, а сам повернувся захищати рідне місто, рідну країну. Я їм дуже пишаюся”

Так, на даний момент чоловік робить усе необхідне для того, щоб захистити свою батьківщину, і в цьому питанні він до єднався до переліку знаменитостей, які закрили очі на втрату власних доходів, припинили гастролювати, займатися творчістю, і повністю сконцентрував свої сили на боротьбі.

Олена тим часом чекала на нього в Польщі. Але пізніше вона прийняла рішення повернутися разом з сином.

Олена Омаргалієва розповіла про стосунки з чоловіком Тамерланом

“Я виїжджала за кордон, знаючи, що обов’язково повернуся. Я дуже люблю Україну. Тут мій дім, мої рідні, друзі, робота, шанувальники. Для мене це найважливіше. Повертатися мені було неважко”