“Про музику там не йшлося”: чому Меладзе одружився на Вірі Брежнєвій, яка була його коханкою багато років

Знаменитий український продюсер Михайло Ясинський дав ексклюзивний коментар на рахунок творчості Віри Брежнєвої та її життя з Костянтином Меладзе.

Як відомо, в 2023-у Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе об’явили про своє розлучення. Зірки так і не пояснили, що сталося насправді. Але зрозуміло, що преса здебільшого не брехала, коли передавала слова інсайдерів стосовно справжнього стану справ у сім’ї.

Співачка не приховувала, що їй доволі нелегко пережити усе, що відбувається. Костянтин Меладзе тим часом не давав жодних коментарів, і став об’єктом нових чуток: подейкують, що у продюсера нова коханка.

Так, йому приписують стосунки з вокалісткою Софією Тарасовою. У тому, що стосується вірності в шлюбі у композитора доволі погана репутація, тож аудиторія одразу ж почала фантазувати на рахунок того, що Віра пішла від свого чоловіка саме через адюльтер.

Чому Меладзе одружився на Вірі Брежнєвій

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе
Чому Меладзе одружився на Вірі Брежнєвій

Зараз Брежнева поступово повертається на українську сцену. Варто відмітити, що зробити їй це не так просто, адже глядачі ставляться до неї неоднозначно. Хтось вважає, що Брежнєвій не місце серед українців, хтось навпаки — вважає, що необхідно прийняти всіх, хто хоче повернутися.

Продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський вважає, що для успіху Вірі необхідно відмовитися від свого псевдоніму та виступати під реальним прізвищем.

Також він поділився своїм поглядом на стосунки артистки з колишнім чоловіком та продюсером. За його словами, співачка була непросто підопічною Меладзе, а його музою.

“Вона є продуктом того шоу-бізнесу, якого вже немає і, думаю, що вже не буде. Це була людина, яку помітив Костянтин Меладзе, який мав смак на гарних жінок – загадкових, які вміють подобатися мільйонам. Вона саме така. Про музику там не йшлося. Для музичного генія муза не є співачкою за своїм покликанням”

Зараз виконавиця відкрито не може визначитися зі своїм репертуаром, а останній кліп артистки не зібрав достатню кількість переглядів, щоб назвати його успішним. Тим не менш, Брежнева нещодавно об’явила про курс, який буде вести для усіх бажаючих.

Схожі статті

Олеся Жураківська вперше зізналася, через який вчинок чоловіка розлучилася з ним: “Уже був такий край”

Знаменита українська акторка Олеся Жураківська давно розійшлася зі своїм чоловіком, але лише нещодавно розповіла, що стало причиною такого рішення.

“Не знаю, як повірити в це”: відома акторка Тала Калатай повідомила про смерть свого батька

На жаль, життя несправедлива штука, його покидають найдавніші нам люди. Відома українська акторка повідомила про горе у своїй родині - помер її батько.

Таємне батьківство Андрія Данилка: як звуть двох синів співака, хто їх народив і де хлопчики живуть зараз

Знаменитий український співак Андрій Данилко багато років був самотнім, згідно офіційної версії, але йому приписували безліч романів, і навіть батьківство.

“Ти неймовірна”: Володимир Дантес замилував мережу ніжними привітаннями Даші Кацуріної з днем народження

У день свого 29-річчя Даша Кацуріна показала привітання від свого коханого Вови Дантеса. Як співак вітав обраницю та як почався ранок іменинниці?

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Свого часу стосунки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура були зразковими для українських глядачів, адже здавалося не можна знайти більш гармонійної пари.

МастерШеф 13 сезон 12 випуск від 27.04.2024: хто назавжди покинув шоу – “Програвати треба з гідністю”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, хто на цей раз не впорався із завданням і назавжди покинув шоу.