|
06.04.2024 14:28

34-річна співачка MamaRika зізналася, що на межі розлучення з чоловіком: “Так як зараз нас не хитало ніколи”

Випускниця популярного проєкту “Фабрика зірок 3”, співачка MamaRika поділилася подробицями особистого життя. У своєму Instagram, жінка розповіла про кризу у відносинах з чоловіком.

MamaRika повідомила про кризу у стосунках з чоловіком

MamaRika заміжня за відомим гумористом та актором Сергієм Середою, з яким разом грала у комедійному серіалі “Одного разу у Одесі”. Пара разом вже 8 років, з яких 4 в офіційному шлюбі. Проте, зараз в їх спільне життя увірвалися непорозуміння. Співачка не приховує становища. За її словами, стосунки вичерпали себе.

“Будь-які відносини в якийсь момент вичерпують себе – це доросле життя. Наша сімʼя проживає надскладні часи, і так як зараз нас не хитало ніколи!”, – розповідає зірка.

Як і більшість творчих людей, виконавиця наважилася виплеснути свої почуття у новій пісні. “Хтось йде” – пісня не про досвід минулого, це розповідь про теперішнє, складне та непередбачуване.

“Натрапила на ці фото.Це травень 2022 року. Найважчий рік для всіх, але навіть тоді ми були значно щасливішими. Очі, погляд, дотики – все інше. Всіх нас повільно знищили останні 2 роки. Повільно, день за днем, ми вигораємо… І в один момент зриває дах, і ти просто ламаєшся всередині. Така наша історія, ділимося цим з вами, бо знаємо, що ми такі не одні… Знаємо, що вам теж важко… І сподіваємося що “Хтось йде” дасть сил пережити цей непростий час”, – написала співачка.

Попри складнощі, подружжя старається налагодити свої відносини. Заради себе та заради свого маленького синочка. Вони не хочуть втрачати те, що так довго будували разом.

“Ми із Сергієм не хочемо здаватися, і намагаємось робити все, що в наших силах, щоб зберегти те, що ми маємо”, – поділилася Настя.