|
06.04.2024 14:56

Потап уперше назвав Настю Каменських “колишньою дружиною” і розповів про зраду: “Зустрічається з багатим”

Важко сказати, хто саме їх спровокував. Адже спочатку користувачів бентежив той факт, що Настя та Олексій майже не з’являються на публіці разом, а пізніше підопічна продюсера заговорила про те, що він зраджував своїй дружині. Так само Богдан Беспалов на даний момент запевняє, що нібито між ним та Анною Андрійчук щось є.

Тим часом ходять чутки і про саму Настю Каменських. Нібито, вона вже знайшла заміну чоловіку, і на даний момент зустрічається з багатієм-іноземцем.

Потап вперше назвав Настю Каменських колишньою дружиною

Потап і Настя Каменьских

Настя та Потап вже давно не реагують на ці новини, хоча намагаються час від часу підтримувати видимість щасливою родина. Зокрема, останні декілька місяців вони почали набагато частіше публікувати спільний контент.

Але нещодавно Потап дійсно здивував свою публіку. Він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram текст, в якому назвав свою благовірного “колишньою дружиною”, а також пригадав плітки про її невірність.

Але все це було подано у вигляді сарказму. Таким чином Олексій вирішив висміяти українських журналістів, які поширюють інформацію про те, що в парі можливо є серйозна криза.

Нагадуємо, що раніше Олексія та Настю неодноразово підозрювали у романі. На той момент продюсер ще був одружений з Іриною Горовою, але лише за офіційною версією. Продюсерка захищала свого благовірного, і запевняла, що він взагалі не здатний на зраду. Але згодом з’ясувалося, що вони вже 2 роки як не живуть разом.

Тим не менш, Потап наполягав на тому, що був вірним у шлюбі. Після весілля з Настею Каменських він запевняв — стосунки почали розвиватися після фактичного розставання. Але 2013 року у журналістів з’явилися ексклюзивні кадри, на яких було видно, що Потап та Настя відпочивають разом в Домінікані, обіймаються цілуються. Вже пізніше і сам Олексій підтвердив, що дійсно вчинив зі своєю дружиною негарно, і цього насправді не мало статися.