|
08.04.2024 19:46

Ідеальна Христина чи коварна Катерина? Яку з двох останніх дружин Володимир Остапчук полюбив сильніше

Шоумен Володимир Остапчук до того, як розписався з Катериною Полтавською, був одружений двічі. Перший шлюб шоумена з Оленою Войтенко тривав 12 років. За цей час у пари встигло народитись двоє дітей. Потім було розлучення зі скандальними розбірками та звинуваченнями на адресу один одного.

Володимир Остапчук із Оленою Войтенко та дітьми

А вже через короткий проміжок часу, Остапчук одружився з нотаріусом Христиною Горняк. Однак, незважаючи на яскраві стосунки та початок будівництва спільного будинку, пара раптово розлучилася.

Друга дружина Остапчука намагалася вирішити всі питання, у тому числі і про розподіл спільного майна, мирним шляхом – не скандалила та не писала гнівних постів, як Войтенко. Навіть коли стало відомо, що у шоумена дуже скоро з’явилася нова кохана, Крістіна тактовно побажала колишньому “щастя” та відсторонилася, хоча питання із спільним будинком так і залишилося невирішеним.

Володимир Остапчук та Христина Горняк

Далі були відносини Володимира з його новою молодою пасією – журналісткою Катею Полтавською, які розвивалися дуже стрімко. Вже після другого побачення парочка з’їхалися, а потім расписалася.  Дівчина швидко взяла все в свої руки. Катерина почала всюди супроводжувати коханого, контролювати кожен його крок, про що докладно ділилася в соцмережах.

Остапчук та Катерина Полтавська

Так стало відомо про скандал, який влаштувала Катерина на заході у приватному дитячому садку у Кропивницькому. Дівчина закотила сцену ревнощів шанувальницям, які намагалися сфотографуватися зі знаменитим ведучим після закінчення вечора. Про це розповів у своїй програмі блогер Богдан Беспалов.

Також Катерина вже встигла організувати собі бізнес та відкрила салон масажу та лазерної епіляції у столиці. Багато шанувальників упевнені, що все це на гроші Остапчука. Зважаючи на все, шоумен настільки закоханий у свою третю дружину, що готовий виконувати всі її забаганки.