“Брехло”: Оля Полякова висловилася про Володимира Остапчука та його особисте життя – розклала все по полицях

Українська артистка Оля Полякова відверто розповіла, як насправді ставиться до шоумена Володимира Остапчука та його особистого життя. Співачка вважає, що телеведучий не є щирим з публікою.

У новому випуску шоу “Дорослі дівчата” телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна разом з її хорошою подругою, виконавицею Олею Поляковою обговорювали тему брехні в суспільстві. Кожна мала, що розповісти з власного досвіду, а також не оминули розмов про своїх колег з шоу-бізнесу.

Оля Полякова не стримала емоцій та чесно розповіла, як ставиться до відомого українського шоумена та ведучого Володимира Остапчука. Так, співачка вважає його “брехлом”, оскільки, бувши в розлученні з першою дружиною Оленою Войченко, чоловік у своєму інтерв’ю запевняв українську публіку, що у них в сімейному житті все гаразд, хоча сам вже 6 місяців жив з іншою.

Оля Полякова
Оля Полякова висловилася про Володимира Остапчука та його особисте життя

Телеведуча Маша Єфросиніна зазначила, що тільки шоумену та його совісті доведеться з цим жити. До слова, 25 жовтня 2019 року вийшло інтерв’ю Єфросиніної з Володимиром Остапчуком, де він розповідав про ідилію у шлюбі з Оленою Войченко. І що найцікавіше, саме того дня чоловік нарешті зізнався, що вони з дружиною розлучаються після 12 років подружнього життя. У пари народилося двоє дітей: донька Емілія 2013 року народження та син Еван-Олександр, який вперше побачив цей світ у 2018 році.

Володимир Остапчук та Олена Войченко

Причиною цьому, по розповідях самої Олени, стали зради з боку Володимира. Жінка не приховала, що спочатку пробачала все колишньому чоловіку, адже він щиро просив вибачення та обіцяв, що зміниться. В медійному світі це розлучення виявилося одним з найскандальнішим, оскільки публічних з’ясувань стосунків між експодружжям було не уникнути.

Остапчук розійшовся з Христиною Горняк
Володимир Остапчук та Христина Горняк

У 2020 році шоумен одружився вдруге. Його обраницею стала нотаріус Христина Горняк. Однак і цей шлюб не увінчався успіхом, адже вже у 2022 році пара зізналася, що розлучається. Наразі знаменитість перебуває у стосунках з 23-річною журналісткою Катериною Полтавською.

Христина Горняк знову згадала Остапчука та спільне нерозділене майно
Володимир Остапчук та Катерина Полтавська

Схожі статті

Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.