|
10.04.2024 20:24

Зручний диван та ваза з квітами: Надя Матвєєва показала квартиру, де мешкає з молодшим на 20 років коханцем

Два роки тому у житті популярної ведучої Надії Матвєєвої відбулися кардинальні зміни. На початку війни зірка зустріла молодого чоловіка, який став для неї дуже близькою і рідною людиною. Про це зірка “Все буде добре” розповіла в інтерв’ю своєму колезі Григорію Решетнику.

Надія Матвєєва на інтерв’ю з Григорієм Решетником

У розмові Надія зізналася, що новий коханий молодший за неї на 20 років. Спочатку Надя дуже бентежилася великою різницею у віці, а потім зрозуміла, що це не має жодного значення, якщо між партнерами є взаєморозуміння та справжнє кохання. Вже пізніше Матвєєва зізналася, що це було найвірнішим рішенням у її житті і з головою поринула у почуття.

Надія Матвєєва з молодим коханим

У мікроблозі знаменитості почали з’являтися фотографії, де вона просто світилася від щастя. Найбільше привернула увагу фото, зроблене у її квартирі, на якому ведуча лежала на підлозі кухні з піднятими руками.

“Очима коханого”, – коротко підписала тоді знімок знаменитість і додала смайлик у вигляді червоного серця.

Матвєєва показала квартиру, де мешкає з молодшим на 20 років чоловіком

Зазначимо, що Надя дуже рідко показує свою квартиру, проте напередодні до мережі потрапив короткий ролик, на якому можна побачити частину кімнати. Відео було записано спеціально для участі у челенджі, присвяченому виходу сімейної комедії “Крашенка”.

Сидячи на світлому затишному дивані Матвєєва розмальовувала пальцем яйце. Біля дивана можна було побачити журнальний столик із стільницею із темного скла. На ньому стояла кришталева ваза з букетом троянд. Можливо, від коханого чоловіка. Надія була в стильному домашньому костюмі, з укладанням та макіяжем. Зазначимо, що це виглядало дуже мило.