|
11.04.2024 17:00

“Я не живу ілюзіями”: Валентина Хамайко розповіла правду про те, що на неї чекає після звільнення з Сніданку

Не так давно стало відомо, що Валентина Хамайко та Олександр Попов більше не з’являтимуться в ранкових ефірах на вихідних. Обидва ведучі звільнилися, і хоча попрощалися на дуже позитивній ноті, пізніше обидва зізналися, що це звільнення стало проблемою, і на даний момент стоїть стоїть питання щодо доходів в обидвох.

Яка була реальна причина скорочення штату ведучих достеменно невідомо, але після зізнання Попова стало зрозуміло, що принаймні він взагалі не збирався прощатися зі стабільною роботою.

Валентина Хамайко розповіла про зміни у житті після звільнення зі Сніданку

Валентина Хамайко розповіла про зміни у житті після звільнення зі Сніданку

При цьому Валентина пішла на доволі непростий крок, попри те, що вдома в неї декілька дітей. Зірка зізналася, що прийняла рішення про відновлення військового квитка. Також вона вже пройшла підготовку. Про це вона заявила в інтерв’ю виданню kp.ua.

Валентина зазначила, що має медичну освіту. Тому хоче бути корисною та згадати свої навички.

“Я не живу ілюзіями. Я в останній важкій розмові з чоловіком сказала йому: “В мене немає ілюзій, що це не зачепить і доньку Соломію, і сина Михайла. Вони дорослішають”

Примітно, що чоловік Валентини на даний момент також проходить службу та захищає Батьківщину, тому таке рішення стає дуже логічним та обґрунтованим. Події в країні давно напряму зачепили сім’ю телеведучої. Нагадуємо, що чоловік колеги Валентини Людмили Барбер також на даний момент робить усе можливе, щоб захистити свою країну та сім’ю.

Нагадуємо, що в своєму інтерв’ю Олександр Попов також зізнався, що планує надалі проводити корпоративи, і з них заробляти на життя. Телеведуча у своїх зі знаннях раніше була доволі стриманою, і не квапилася з висновками на рахунок свого майбутнього. У цьому питанні, вона може повністю покластися на чоловіка, адже раніше він навіть наполягав на тому, щоб вона не працювала.