“Ми прожили менше року”: Валентина Хамайко розповіла про свого першого чоловіка до Андрія Оністрата

Знаменита українська телеведуча Валентина Хамайко розповіла про свій минулий шлюб, який розвалився за рік свого існування. Що сталося? Усі деталі в статті.

Валентина Хамайко завжди зачаровувала публіку не тільки своєю виключною красою, але й неймовірною силою. Зірці вдається поєднувати роботу, виховання чотирьох дітей, медійну діяльність, славу, тощо. Велика кількість зірок відмовляється заводити сім’ї взагалі саме через те, що не може впоратися із завантаженістю. На їх тлі Валентина вражає волею та зібраністю.

Валентина Хамайко розповіла про свого першого чоловіка

Валентина Хамайко прихистила щенят з притулку під Києвом
Валентина Хамайко розповіла про свого першого чоловіка

У телеведучої журналісту завжди з великим захопленням розпитують секрети довгого подружнього життя, адже вона у шлюбі майже 20 років. При цьому зірка не приховує, що бувають проблеми та кризи, але їх вдається долати.

І лише нещодавно Валентина дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше зізналася, що це її друга спроба побудувати сім’ю. Перша не увінчалася успіхом.

“У мене були стосунки перед Андрієм. Я вийшла заміж, але будучи заміжнею, я зрозуміла, що я дуже гарно ставлюся до цієї людини, але це не кохання”

За словами знаменитості, вони прожили менше року. І негативні передчуття Хамайко щодо стосунків її чоловік не мав. В результаті, пара розійшлася, і хоча Валентина старалася не образити свого обранця, в неї не вийшло досягти компромісу.

“Це була така складна історія. Але людина до мене гарно ставилася, а я в той момент сплутала гарне ставлення з реальними почуттями, – зізналася в інтервʼю зірка. – Думаю, що я його все одно образила”

Примітно, що особистість чоловіка, Валентина відмовилася розкрити, а отже преса навряд дізнається його ім’я. До того ж на той час журналістка ще не була відомою телеведучою, адже молоді люди могли проживати в іншому місті.

Нагадуємо, що декілька років назад Валентина розповідала про серйозну кризу у її стосунках бізнесменом Андрієм Оністратом. Була навіть загроза розлучення, але вона минула, і пара змогла віднайти шлях до кохання.

Схожі статті

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.