|
13.04.2024 11:59

Пригадує слова покійної мами: де зараз і що каже Наталія Сумська – “Продовжуємо жити звичайне життя”

Як відомо, 24 лютого на родину чекало серйозне потрясіння. Матір Наталії та Ольги Ганна Іванівна Опанасенко-у Сумська не витримала суворої правди і померла. Молодша з сестер одразу розповіла публіці про те, що її матір до останнього не вірила у те, що станеться, а коли побачила власними очима пішла з життя через сильне розчарування. Сім’я швидко поховала акторку та евакуювалася за кордон.

Лише через 2 роки стало відомо, що на похороні не було не тільки онучки Тоні Паперної, але й Наталії Сумської з дітьми. З’ясувалося це випадково, коли В’ячеслав Хостікоєв почав критикувати двоюрідну сестру за її вчинок публічно. У відповідь на звинувачення племінника на рахунок того, що Тоня обрала Москву Ольга В’ячеславівна розповіла, що виявляється родини її сестри на похороні не було.

Наталія Сумська розповіла, де знаходиться і чим займається

Наталія Сумська розповіла, де знаходиться і чим займається

Нещодавно акторка вперше за довгий час дала ексклюзивний інтерв’ю на рахунок життя свого сімейства у нових реаліях, які вимагають від нас більше сміливості, уваги до національної свідомості, культури, тощо. Зокрема, Наталія В’ячеславівна зізналася, що продовжує виступати в театрі, і саме таким чином намагається підтримати дух захисників.

“Ми ніби продовжуємо жити звичне життя. А театр хоч на деякий час відволікає хвилями добра та позитиву і нас, і наших глядачів. Театр – як ліки, як рятунок, як терапія. Я кожного дня ходжу до театру повз гімназії і чую, як там на шкільному подвір’ї дітки говорять рідною українською мовою – це для мене подія, яка дає настрій і наснагу на довготривалий час”, – зазначає вона.

Цікаво, що родина так і не відповіла на заяву Ольги Сумської на рахунок похорон матері. Судячи з усього, артистка розповіла правду, проти якої йти немає сенсу. Тим часом В’ячеслав Хостікоєв, який також отримав доволі жорстку відповідь від тітки зберігає мовчання.