|
21.04.2024 11:51

Відома ведуча висловилася про свого колегу Сергія Кузіна та розповіла, куди він зник: “Він часто приїздить”

Відома українська радіоведуча Соня Сотник та її колега Сергій Кузін довгий час працювали над спільними проєктами. Зараз, жінка залишається в Україні та навіть готується до безпосередньої участі у військових діях. Але її близький друг, шоумен російського походження обрав для себе інший шлях. Про те, де зараз знаходить Сергій, вона повідомила під час інтерв’ю для YouTube-каналу ТСН.

Соня повідомила, що після початку повномасштабного вторгнення, чоловік виїхав до Америки. За словами зірки, головною причиною еміграції став малолітній син Сергія, який народився у США у 2018 році. Проте, потри еміграцію, чоловік продовжує працювати на радіо та дистанційно підтримує Україну.

“Сергій в США з родиною, сином, якому він дуже потрібен. Добре, що теж працює на радіо. Добре, що контролює всі меседжі на радіостанції, які стосуються України”, – розповіла жінка.

Радіоведуча Соня Сотник розповіла, куди зник Сергій Кузін

Сотник розповіла, що часто спілкується з колегою. Він часто приїздить до України, щоб навідати стареньку матір. Крім того, він продовжує допомагати її з власними проєктами.

“Має можливість допомагати українцям і моїм проєктам, зокрема. Він часто приїздить, тут в Україні його мама”, – зазначила ведуча.

Радіоведуча Соня Сотник розповіла, куди зник Сергій Кузін

Також, жінка розповіла, що вважає Сергія не просто своїм колегою, а близьким другом. У Facebook, Соня позначила його як брата.

“Думаю, якщо Кузін, то значить кузен. І брат – брат. Він завжди є і буде моїм братом”, – поділилася Соня.

Нагадаємо, раніше радіоведуча повідомила, що ділила одну оселю з відомим українським музикантом, лідером гурту “Океан Ельзи”. Це сталося вже давно, коли він ще не мав широкої популярності.