|
22.04.2024 17:58

Колишня дружина Володимира Остапчука розповіла про нового чоловіка в її житті: “Дуже милий моєму серцю”

Причина розставання Володимира Остапчука та його другої дружини Христини Горняк досі нікому невідома. Колишня пара намагається не афішувати пережиті проблеми у цьому союзі, однак вже неодноразово в мережі з’являлася версія щодо того, нібито Володимир знову не був вірним.

Катерина Полтавська все ж таки наполягає на тому, що коханкою не була, і почала зустрічатися з вільним чоловіком. Тим часом Христина вже якось натякнула на те, що нібито підозрює, що все ж таки телеведучий вже спілкувався на той момент з Катериною, коли ще був у стосунках з нею.

Христина Горняк розповіла про нового чоловіка після розлучення з Остапчуком

Христина Горняк розповіла про нового чоловіка після розлучення з Остапчуком

З моменту їхнього розлучення пройшло майже 2 роки. За цей час багато що змінилося. Наприклад, Христина визнала, що не мала рації, і все ж таки необхідно було юридично закріпити за собою права на будинок.

Адже зараз колишні здебільшого борються за нерухомість, яку досі не можуть поділити. І хоча жінка свого часу була впевнена, що зможе уникнути скандалів з телеведучим, на даний момент публіка переконалась, що це також не відповідало дійсності.

І все ж таки час іде вперед, і у Христини також з’являються почуття до інших чоловіків. Так, нещодавно Горняк зізналася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про те, що хоча і не перебуває зараз у романі, вона закохалася.

Христина Горняк розповіла про нового чоловіка після розлучення з Остапчуком

“Я не в стосунках. Та якщо відверто зізнатись, є той, хто дуже милий моєму серцю, але він про це ще не знає”, – поділилася Христина.

Нагадуємо, що на даний момент Володимир Остапчук перебуває у третьому шлюбі з Катериною Полтавською, яка молодша за нього на 16 років. Також шоумену вдалося налагодити стосунки з колишньою дружиною Оленою Войченко, з якою він постійно сперечався через спільних дітей. На даний момент його родина перебуває в Канаді.

З дітьми чоловіка Катерина на даний момент не спілкується, пояснюючи це тим, що не хоче їх засмучувати.