|
23.04.2024 12:57

Alyona Alyona випадково засвітилася з новим хлопцем в “Епіцентрі”. Як виглядає коханий реперки (фото)

Під час своїх інтерв’ю українська реперка Alyona Alyona, яка разом із подругою Jerry Heil представлятиме Україну на “Євробаченні 2024”, вважає за краще не говорити про своє особисте життя. Відомо лише те, що дівчина зараз у нових відносинах, пара живе разом і вже на повну облаштовує свій побут з чого стало ясно, що між ними все дуже серйозно.

Alyona Alyona на інтерв’ю з Машею Єфросініною

Це підтверджує і нове відео, яке злив у Мережу скандальний блогер Богдан Беспалов. Так, у розпорядженні журналіста опинилися кадри, на яких Alyona Alyona зі своїм новим бойфрендом робить покупки в супермаркеті “Епіцентр” у місті Долина Івано-Франківської області.

Alyona Alyona випадково засвітилася з новим хлопцем у магазині

За словами Богдана, відео йому надіслали його небайдужі підписники, які також передали і випадково почуту розмову. Як з’ясувалося, пара збиралася на знайомство із мамою нового хлопця артистки. Alyona Alyonа була трохи схвильована.

“Його батьки живуть десь в області, немов у Вигоді (не вдалося точно почути)”, – розповів інсайдер Богдана Беспалова.

Також на своєму каналі BespaLOVmedia блогер розмістив кілька фотографій, на яких можна побачити Alyona Alyonа у різнокольоровому спортивному костюмі та бомбері у стилі оверсайз, які були доповнені високим чорним кросівками. Бойфренд реперки був одягнений відповідно – у звужені спортивні штани, худі, толстовку та кросівки білого кольору. Особливу увагу привертала його незвичайна зачіска.

Alyona Alyona випадково засвітилася з новим хлопцем у магазині

“Хто дізнався чоловіка і може розповісти його ім’я, хто він, про його життя, професію – чекаю подробиці”, – написав Беспалов у коментарях до фото.