|
24.04.2024 13:32

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Не так давно стало відомо, що популярна українська телеведуча розлучилася зі своїм чоловіком. Для зірки що був другий шлюб. Від даного союзу у неї залишилася маленька дочка.

На рахунок України у шлюбі були вже давно. Справа в тому, що йому до вас приїхала разом з маленьким сином до України знаходилося на батьківщині тривалий час, що і стало причиною пліток.

Врешті-решт, артистка сама зізналася у тому, що їхня історія добігла кінця, а причиною розлучення став нормальний логічний кінець стосунків, які вже зжили себе. При цьому Дімопулос наголосила, що з підприємцем вони продовжують залишатися в хороших стосунках, поважають одне одного і ніяких конфліктів на даний момент між ними немає

Санта Дімопулос розповіла, звідки отримує доходи після розлучення

Санта Дімопулос розповіла, звідки отримує доходи після розлучення

У зв’язку з цим у публіки виникло питання на рахунок того, як зараз Санта збирається себе утримувати, адже попри популярність Дімопулос та її ентузіазм у багатьох сферах діяльності, публіка здебільшого схильна вважати, що жінка була утриманкою.

Санта Дімопулос розповіла, звідки отримує доходи після розлучення. Скріншот особистої сторінки телеведучої

На цей рахунок зірка одразу висловилася доволі чітко та ясно:

“Добре, що дохід у мене є. Хто не в курсі, я вже понад 10 років володію успішним ресейл-бізнесом. Також працюю як коучка, психологиня, провідниця. Тому з голоду не помру, не переживайте”, – відповіла вона.

Нагадуємо, що Санта Дімопулос також перебувала у шлюбі з Андрієм Джеджулою. Пара розсталася з великим скандалом, який здебільшого ішов саме від шоумена.

Але врешті-решт, а до двом добавити знайти спільну тему заради сина, який потребував материнської любові, так і батьківської уваги. На даний момент Данієль якраз знаходиться зі своїм батьком, поки Санта знаходиться в процесі урегулювання свого юридичного статусу.