|
25.04.2024 13:16

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Відома українська співачка Настя Каменських регулярно стає об’єктом пліток в мережі. Закиди про можливу вагітність співачка отримує навіть частіше, ніж з’являється на публіку з власними концертами. Користувачі ретельно слідкують за оновленнями фотоблогу Каменських та постійно помічають образи у вільному вбранні. Нерідко фоловери залишають коментарі зі здогадками про те, що цього разу виконавиця приховує своє положення за оверсайз одягом.

Настю Каменських привітали з першою вагітністю через дивний одяг

Сама ж Каменських коментувала подібні плітки. Зірка жартує, якби кожна новина про її вагітність виявлялась правдою, ймовірно вона вже встигла б народити десятеро дітей.

“Я б вже за рік і народила, але ж не можу переносити як слон. Бути вагітною – це неможливо сховати. Тобто, це через якийсь час все одно проявиться. Не знаю, чекайте. Скільки – рік, два, три, не знаю”, – раніше говорила співачка в проєкті “Світське життя”.

На початку повномасштабного вторгнення Каменських протягом певного часу перебувала за кордоном. Вже після повернення в Україну, співачка все частіше почала прикривати живіт на фото, що породило нову хвилю чуток про вагітність. Користувачі Мережі не соромились вказувати артистці на те, що вона помітно погладшала.

Настю Каменських привітали з першою вагітністю через дивний одяг

Вже восени 2023 року Настя Каменських вразила глядачів зовнішнім виглядом. На церемонії нагородження українських музичних виконавців – MUZVAR AWARDS, артистка постала на червоній доріжці у чорній приталеній сукні.

Згодом блогерка Невгамовна Монро засвітила Каменських у своєму Telegram-каналі. Вбрання зірки стало темою №1 для обговорення, більшість розкритикувала стилістів NK.

“Після цього відео НК звільнила своїх стилістів”

“Настя Погладшала”

“Я трохи випала з життя. Настя була меншою”

Настю Каменських привітали з першою вагітністю через дивний одяг