|
25.04.2024 16:29

Світ потребує краси: зірка ТСН Соломія Вітвіцька змінила імідж та показала результат на фото до і після

Нещодавно зірка ТСН Соломія Вітвіцька зізналася, що знову закохалася. Обранцем знаменитості став 40-річний військовий Олексій Сітайло, котрий до війни був головою Середино-Будського районного суду Сумської області. Зазначимо, що Соломія стала розкривати подробиці їх роману. За неї це зробив скандальний блогер Богдан Беспалов, який повідомив, посилаючись на свої джерела, що насправді чоловік ще взимку 2024 року був одружений, а його родина зараз перебуває за кордоном.

Соломія Вітвіцька показала свого нового коханого

Поки у Мережі обговорюють “неприємну” новину, Вітвіцька продовжує працювати на ТБ, а також насолоджуватися романтичними стосунками. Про все, що відбувається в житті, Соломія ділиться у своєму Instagram.

Так, напередодні зірка ТСН побувала в салоні краси, де їй провели традиційну процедуру з фарбування та оновлення волосся.

Соломія Вітвіцька змінила імідж та показала результат
Соломія Вітвіцька змінила імідж та показала результат

“Після щоденних укладок – обов’язковий обряд”, – підписала “сториз” Соломія.

На наступних відео знаменитість показала результат, опублікувавши фото до та після. Зміни видно неозброєним поглядом – якщо до процедури волосся було тьмяним і постійно плуталося, то після вийшла розкішна блискуча шевелюра.

Соломія Вітвіцька змінила імідж та показала результат
Соломія Вітвіцька змінила імідж та показала результат

Нагадаємо, що багато років Соломія Вітвіцька працює ведучою новиною на каналі 1+1. Має вже велику армію шанувальників, які уважно стежать не лише за її професійним, а й особистим життям, тому коли зірка повідомила, що знову закохана, багато хто щиро порадувався за неї. Однак після програми Богдана Беспалова деякі телеглядачі засумнівалися в щирості Соломії.

Соломія Вітвіцька зустрічається з чоловіком подруги: блогер розкрив цікаві подробиці з життя телеведучої

Сама зірка ніяк не роз’яснила та не прокоментувала скандальну ситуацію, чим візвала ще більше чуток та домислів.

А що ви думаєте з приводу роману Вітвіцької та Сітайло?