“Змогла повірити в кохання”: Соломія Вітвіцька вперше показала нового обранця та зізналася йому в почуттях

Знаменита українська телеведуча Соломія Вітвіцька нарешті наважилася показати свого нового бойфренда. Як виглядає обранець знаменитості дізнайтеся в нашій статті.

3 роки тому Соломія Вітвіцька реалізувала поїздку до Сполучених Штатів Америки, яка поділила життя на до та після. Телеведуча поїхала до своєї подруги за кордон у повній самотності. І саме це спричинило чутки про те, що в її сімейному житті усе пішло шкереберть. Зірка до останнього тримала інтригу, а повернувшись підтвердила: вона дійсно розлучається зі своїм чоловіком Владом Кочатковим, з яким прожила в шлюбі 8 років.

А для пари це було зовсім непросто. Соломія та Влад зізнавалися, що плакали, коли вирішили розійтися. Однак, іншого виходу не було: рік сімейної психотерапії не приніс очікуваних результатів. Екс-подружжя продали спільну квартиру, поділили гроші порівну та роз’їхалися. Але з життя одне одного не пішли.

Колишній чоловік продовжував надсилати Соломії розкішні квіти, зустрічав її в аеропорту, допомагав їй волонтерити у 2022-му.

Соломія Вітвіцька вперше показала нового обранця

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком
Соломія Вітвіцька вперше показала нового обранця

А незабаром у шанувальників закралася думка про те, що в неї з’явився новий бойфренд, адже Влад дивним чином зник з життя зірки. І ці підозри були правильними. Незабаром Соломія підтвердила, що дійсно не самотня. Через рік вільного життя, коли вона насолоджувалася поїздками зі своїми подругами, багато фотографувалася, відпочивали на курортах їй зустрівся новий коханий.

І тривалий час Соломія приховувала його особистість. Лише зараз стало відомо, як виглядає її бойфренд. Телеведуча оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію, а в дописі зізналася коханому в почуттях.

Її обранцем виявився захисник середніх років з карими очима та чорною бородою, в якій можна помітити вже сиві пасма. Скільки років чоловіку невідомо, але зрозуміло, що на даний момент він проходить службу, а Соломія чекає на нього в Києві.

У тексті телеведуча не тільки розповіла про свою закоханість, але і про те, що вимушена знаходитися з коханим в розлуці.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.