|
26.04.2024 14:57

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменитості ніколи не приховують тих ризиків, з якими пов’язана їхня робота, адже працювати на сцені може бути небезпечно, відсутність відпочинку на гастролях дається взнаки одразу, а сімейне життя часто йде шкереберть через регулярно відсутність вдома.

Тим не менш багато хто обирає саме цей шлях. І так само багато приймають рішення піти з шоу-бізнесу, відчуваючи на собі усі складнощі такого життя.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я

Анастасія Приходько набрала зайві кілограми

Анастасія Приходько працює у такому розкладі вже багато років. Можна сказати, що вона перейшла у перелік ветеранів української естради.

А тому не дивно, що в якийсь момент зірка відчула себе значно гірше. Так, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька публікацій, в яких розповіла, що маю проблеми як з серцем, так і тиском. Основною причиною стала перевтома, але вона була зумовлена як сценічної діяльністю, так і сімейними проблемами, і навіть скандалами. І безумовно, найбільшим тригером стали події в країні.

Анастасія Приходько повідомила про значне погіршення здоров’я. Скріншоти особистої сторінки зірки

“У зв’язку з тим, що я дала 80 концертів за рік, з яких 8 підряд за минулий тиждень і два концерти було в один день. А потім ще зйомки кліпу, побутові проблеми, бізнес, скандали, діти, школа, новини, стрес… Мамі сказали лежати! Відпочити і притримати коней”, – написала співачка, опублікувавши також фото лікаря швидкої допомоги.

Нагадуємо, що раніше Анастасія також розповіла, що була вимушена перемістити своїх дітей до квартири, і на даний момент вони не проживають в їхньому будинку за містом. Тим не менш, Приходько судячи з усього, обрала для життя саме його, а тому вимушена їздити до спадкоємців.