|
01.05.2024 09:07

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Зірка серіалу “Кріпосна” Наталія Денисенко з соромом в очах пригадала, як почалися її стосунки  коханим чоловіком. Вона досі ніяково почувається, коли згадує, що коханий покинув дружину заради неї. Своїми почуттями акторка поділилася з Машею Єфросиніною.

Під час роботи над зйомками серіалу “Клан ювелірів” Наталя та Андрій зустрілися на майданчику. Тоді, у серці акторки  загорілися почуття до свого колеги. Проте, вона навіть не сподівалася на їх розвиток, адже вважала підлістю – увести чоловіка в іншої жінки.

“Як це, влюбитись у чоловіка, у якого є дружина? Але якби він мене покликав кудись, я точно сказала б ні. У мене ніколи не було стосунків, що я коханка”, – зізнається Наталя.

Наталка Денисенко розповіла, як починалися її стосунки з Федінчиком

Але, час йшов, робота продовжувалася, а кохання тільки посилювалося. Тому, попри власні принципи, акторка розповіла про свої почуття колезі. Напевно, вона сподівалася на відмові, а в душі надіялася на взаємність. Так і сталося.

“Він каже, що сказав своїй дружині про кохання до мене. Було боляче, звичайно. Мене совість мучила. Я поставила себе на її місце”, – пояснює жінка.

Наталка Денисенко розповіла, як починалися її стосунки з Федінчиком

Андрій покинув родину та розлучився з дружиною. Відразу після цього почалася їх з Наталею історія, яка й досі продовжується. Й попри теплі родинні відносини з коханим, акторка часто ревнує його, адже на власному досвіді переконалася, що Федінчик може покинути обраницю заради іншої. Вона часто істерила через власні ревнощі, так, що Андрій тікав з дому.

“Я боялась, що він піде від мене, так само як і від дружини. Він бив стіни, ішов з дому”, – зізналася актриса.

Наталка Денисенко розповіла, як починалися її стосунки з Федінчиком