“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Відома українська співачка Оля Цибульська поділилася автотранспортною пригодою, яка сталася з нею вчора. Жінка показала понівечену машину та зізналася, як вона примудрилася так вляпатися.

У своєму Instagram, Цибульська виклала декілька фото та короткі відео про прикру подію. Жінка зізналася, що випадково наїхала на паркувальний стовпчик, бо не помітила його з висоти автомобіля. Вона розуміє, що сама винна у ДТП, проте не розуміє, як змогли промовчати пересічні громадяни, як бачили ситуацію та навіть не спробували втрутитися.

“Короче, що вам сказати. Винна звичайно я, машина моя і я наїхала на цю металічну х*рню. Але прикол в тому, що це вдруге вже така ситуація, коли я з висоти машини просто не бачу цей паркувальний металічний п*сюн. І один раз була історія така, коли прибиральниця з вікна побачила, потім вийшла і каже “Ой, я дивилася, мені було цікаво, чи ви наїдете, чи ні”. І цього разу, це був чоловік, який стояв палив на сходах будинку, який бачив що я їду прямо на цю х*рню, що я її не помічаю, і не крикнув мені, не махнув рукою, нічого. Відповідальність моя, але бляха, невже нам так по*іг, просто сказати слово”, – невдоволена Оля.

Оля Цибульська показала наслідки своєї аварії
Оля Цибульська показала наслідки своєї аварії

Співачка закликала людей бути чуйними, взаємно ввічливими та допомагати одне одному при нагоді. Адже, нікому не завадить підтримка та допомога, особливо, коли так легко втрутитися та попередити певну подію. Варто забути про приказку “моя хата скраю” задля добробуту інших.

“Давайте будемо допомагати одне одному, це дуже важливо. Особливо у такі складні часи”, – закликала жінка

Оля Цибульська показала наслідки своєї аварії
Оля Цибульська показала наслідки своєї аварії

Схожі статті