|
28.04.2024 09:04

Живе з іншою жінкою, має 4-х дітей і не стає старшим: як склалася доля Захура після розлучення з Камалією

Коли публіка дізналася про весілля Камалії, то її життя як артистки також кардинально змінилося: зірку все частіше почали звинувачувати у тому, що вона нібито використовувала гроші свого благовірного, аби влаштувати власну зірковість.

Камалія в свою чергу постійно нагадувала глядачам про те, що була помітно відомою ще до своєї зустрічі з чоловіком. Так само її захищала матір Інна Петрівна, яка і займалася кар’єрою дочки.

Камалія розповіла, як живе після розлучення її екс-чоловік Мохаммад Захур

Камалія розповіла, як живе після розлучення її екс-чоловік Мохаммад Захур

А от обранець артистки завжди обирав стратегію найменшого супротиву: він зайвий раз ні на кого не скаржився, ніяк не коментував скандали, не реагував на закиди журналістів, і в цілому поводився в вельми інтелігентно та стримано, даючи повну владу у цьому питанні своїй коханій.

Ця неймовірна історія довжиною в 20 років завершилася для обидвох у найскладніший для країни момент. Чоловік евакуював дочок від Камалії Арабеллу та Мірабеллу до Великобританії, також забрав сина Армана від попереднього шлюбу та переїхав в Лондон.

Дівчата вступили там до місцевої школи, а він поселився з найріднішою для нього жінкою — дочкою Танею, яка вже давно заміжня і виховує власних дітей. Саме з нею артистка не могла поладнати усе своє життя, адже різниця у віці між ними всього 4 роки.

Камалія розповіла, як живе після розлучення її екс-чоловік Мохаммад Захур

І саме її вважали нібито головною причиною розставання. Подейкували, що співачка просто не змогла стерпіти, що чоловік у конфлікті з його спадкоємицею підтримав не дружину.

Але Богдан Беспалов в свою чергу заявив, що нібито саме співачка зруйнувала шлюб. За його словами, Камалія закохалася в іншого і захотіла розлучення, хоча Захур на ньому не наполягав.

Що ж сталося між ними насправді досі залишається загадкою, адже не так давно усю мережу збентежили фотографії співачки, на яких вона постала з величезними синцями та набряками на обличчі.