|
03.05.2024 08:56

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Останні декілька місяців співачка Аліна Гросу одне тільки і робить, що розбурхує зацікавленість прихильників щодо власного особистого життя. Перший час, коли артистку знову побачили у весільному образі, багато хто припустив, що він був створений лише заради зйомок нового кліпу. Проте все ж з часом знаменитість розсекретила, що дійсно вдруге вийшла заміж.

Однак донині показати обличчя свого коханого Аліна Гросу так і не наважилася. Чи то можливо артистка боїться осуду — адже все вказує на те, що заміж вона вийшла за російського актора Романа Полянського, який замовчує вторгення РФ в Україну — , чи то через можливість витримати інтригу та навіть дещо роздмухати ажіотаж довкола свого особистого життя.

Аліна Гросу зізналася, чому приховує свого чоловіка

Проте і сама Аліна Гросу не втрачає можливості іноді пожартувати на цю тему. А на своїй сторінці в Instagram співачка “підкинула” підписникам ще декілька ймовірних причин, чому вона не поспішає показувати широкій аудиторії власного коханого:

“Невже в нього є коханки, і тому він не світить обличчям? Чи може не хрещений?…” — пожартувала Аліна Гросу.

Аліна Гросу зізналася, чому приховує свого чоловіка

Варто зазначити, що прихильники Аліни Гросу більш ніж впевнені, що вдруге вона вийшла заміж саме за Романа Полянського, хоча й деякий час пара не була разом. Відомо, що українська співачка та російський актор зустрічалися ще до початку широкомасштабної війни, але пізніше знаменитості розірвали свої стосунки. Сама Аліна казала, що ні з ким більше не зустрічається, а Роман тим часом навіть покинув Україну та повернувся у москву, де засвітився на одному зі світських заходів. Втім, схоже, закохані все ж змогли подолати усі перешкоди та відновити спілкування і навіть офіційно стати чоловіком та дружиною.