“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Попри добру справу, що зробило подружжя Мірошниченків, вони постійно піддаються нападкам хейтерів. Інна та Тимур не просто взяли дитину до своєї родини, вони оточили її любов’ю та піклування. Проте, українцям потрібно окремо доводити, що це не піар, а поклик душі.

У своєму Instagram, Інна виклала декілька сторіс на тему хейту. Жінка не може повірити, що черед її підписників, можуть бути такі недалекі люди. Вона вражена ставленням українців до своєї родини. Особливо, критики побільшало після новини про плани всиновити ще одну дитину.

“Насправді, неадекватні коментарі є навіть серед близьких. Не тих кого знаю особисто. А знайомі знайомих. Тобто люди освічені, молоді. І все одно моїм через одного кажуть, що це піар/щоб виїжджати за кордон/відкосити від служби”, – написала Інна.

Інна Мірошниченко відповіла на критику через усиновлення
Інна Мірошниченко відповіла на критику через усиновлення

Жінка навіть виклала фото негативних коментарів. Підписники називають усиновлення колекціонуванням та звинувачують Мірошниченків, начеб-то вони беруть дитину, щоб отримати безоплатну няньку для молодших.

“Це вже виглядає як хобі, або колекціонування”, “Це вже не сприймається адекватно”, “Вони шукають няньку 8-10 років, щоб няньчити молодших”, – написали хейтери.

Інна Мірошниченко відповіла на критику через усиновлення

Адвокатеса завірила, що хейт її не турбує. Проте вона шокована кількістю людей, які несуть негатив. Жінка жартує, що їх варто ізолювати задля безпеки інших. А, як відомо, у кожному жарті є часточка правди.

“Вони навколо. А я не впевнена, що вони здорові і контактувати з ними безпечно”, – заявила блогерка.

Схожі статті

“Мама – це кавоварка та мультиварка”: 33-річна Світлана Тарабарова розпестила дітей, а тепер пожинає плоди

Відома українська співака Світлана Тарабарова досягла успіху не тільки в кар'єрі. Вона також є багатодітною мамою. Її старші донечка та синочок розповіли, що думають про материнство.