|
11.05.2021 17:38

Наречена ледве не скасувала весілля після невдалого розіграшу від коханого: почуття гумору має не кожен

Героїв нашої сьогоднішньої статті звуть Бріджит і Дрю, вони молоді, закохані і тепер вже одружені, хоча через невдалий розіграші з боку хлопця цього могло і не статися.

У ніч перед весіллям без п’яти хвилин дружина отримала від коханого повідомлення, яке її в буквальному сенсі приголомшило. У ньому нібито зі слів парамедиків йшлося про те, що Дрю терміново госпіталізований, провідати його можна буде тільки вранці, та й то, якщо крапельниця допоможе. В якості підтвердження Бріджит надіслали фото обранця, лежачого на ліжку в машині швидкої допомоги.

Герої історії — Бріджит та Дрю

Звичайно, дівчина не на жарт злякалася, побачивши коханого в “несвідомому” стані. Крім того, їй довелося витратити не одну годину на те, щоб попередити гостей, що весілля не буде. Пізніше виявилося, що в цьому не було потреби, адже все це — розіграш, хоча не дуже і веселий.

Кінець холостяцького життя особливо символічний для чоловіків. Ось Дрю і вирішив завершити його оригінально, в чому йому допомогла абсолютна випадковість. Так, під час прогулянки в передвесільний день хлопець побачив на вулиці припарковану карету швидкої і попросив у водіїв дозволу сфотографуватися всередині машини.

Бріджит та Дрю (фото взяте з Інстаграму дівчини)

Це фото Бріджит і отримала разом з тривожним повідомленням. Незважаючи на те що вона дуже розлютилася на нареченого через цю курйозну ситуацію, весілля не перенесли і закохані таки змогли вчасно одружитися. Кохання виявилося сильнішим за образу.