|
06.05.2024 10:06

Родина стала відомою на весь світ та допомогла вченим: неймовірна історія “чоловіка-вовка” та його рідних

Книга рекордів Гіннесу має тисячі зафіксованих рекордів. Проте, одним з найцікавіших титулів, є титул найбільш волохатої родини у світі. Рідкісна генетична мутація, зробила їх не тільки дуже відомими на весь світ.

Віктор “Ларрі” Гомес, Габріель “Денні” Рамос Гомес, Луїза Лілія де Ліра Асевес та Хесус Мануель Фахардо Асевес, вихідці з Мексики. Це унікальний випадок, коли чотири члени родини мають однакове та дуже рідкісне захворювання. Вроджений генералізований гіпертрихоз був діагностований цій родині. Це захворювання навряд можна приховати, адже головним симптомом є надмірне оволосіння усього тулуба та навіть обличчя.

Чоловік-вовк розповів, як справляється зі своїм захворюванням

Й хоча, цю хворобу можна отримати протягом життя, представники найволохатішої у світі родини отримали її від народження. Вони не стали приховуватися та залюбки співпрацювали з вченими, що дозволило науковцям визначити його походження. За результатами досліджень виявилося, що хвороба пов’язана з Х хромосомою, тому може передаватися, як по материнській, так і по батьківській лінії.

Чоловік-вовк розповів, як справляється зі своїм захворюванням

Віктор Гомес не стидається розповідати про своє життя. Чоловік не приховує, що мав певні комплекси через зовнішність, про з часом почав приймати себе таким, як він є. Чоловік довго розважав відвідувачів мексиканського цирку та приймав участь у зйомках декількох фільмів, над ним знущалися. Проте все це не змогло відібрати у чоловіка-вовка позитив та оптимізм.

“Те, що я один із найволохатіших хлопців у світі, робить мене особливим, і я теж відомий», — каже він”, – впевнений Віктор.

Чоловік-вовк розповів, як справляється зі своїм захворюванням