Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Соціальні мережі змогли возз’єднати мексиканську родину. Емоційний момент завірусився у мережі. Хорхе Пінеда обійняв свою сестру Беатріс після 13 років розлуки. Про це повідомив Daily Star.

Все сталося випадково. Блогер Андре Ернандес повертався до своєї автівки, коли побачив безхатченка, що любувався фордом чоловіка. Йому справді сподобалася машина, він розглядав її з непідробним захватом. Андре не став проганяти безхатченка та вирішив його покатати.

@andreshernandezig97

Respuesta a @Felipe En esta cuenta nos gusta apoyar 🫶🏻 has lo tuyo tiktok para mas contenido y buenos recuerdos ❤️#proyectoauto #mty #mustanggt #ford #v8 #mustanglifestyle #mustangsoftiktok #10teenspeed #gt

♬ Colapso – Kevin Kaarl

Звісно, як і властиво блогерам відео зі спільної поїздки він виклав у мережу. Користувачі TikTok дуже розчулилися побачивши Хорхе та задонатили грошей йому на їжу, перукаря та найнеобхідніше. Завдяки небайдужим людям, Андре зміг допомогти безхатьку. І хоча той не хотів брати гроші, врешті решт погодився прийняти допомогу.

@andreshernandezig97

Los Carros NO pueden dar Felicida Me llena de alegria cumplir el sueño❤️ y callar varias bocas 🗣️🤫#mustang #mustanglifestyle #mustanggt #mustangrtr #ford #viral #recuerdos #humor

♬ sonido original – DaniGT72

Все це супроводжувалася публікаціями в TikTok. Згодом, відео Андре побачила Беатріс, яка відразу впізнала у безхатькові свого брата, з яким багато років тому втратила зв’язок. Вона назбирала грошей та вирушила назустріч до родича.

Жінка розчулила історією про возз'єднання з братом після тривалої розлуки
Жінка розчулила історією про возз’єднання з братом після тривалої розлуки

Виявляється, чоловік певний час мешкав в США, але через проблеми з законом та вживання препаратів, його депортували у Мексику. Там, він влаштувався на фабрику, але незабаром потрапив в аварію. Після цього, родина не змогла його відшукати.

“Я побачила відео і розплакалася”, – пригадала свої перші емоції Беатріс.

@andreshernandezig97

Rencuentro con su hermana ❤️ se logro la gran mision gracias a todos ustedes y por mi parte me da mucha felicidad ❤️🙏🏻 #rencuentro #barbasdeoro #vagabundo #mty #viral #mustang #rtr #mustanglifestyle #rt #ford

♬ See You Again – Melodia Simples

Наразі, брат з сестрою повернутися додому. Сподіваємося, у подальшому життя буде більш прихильним до цієї родини та попереду в них буде світле й сповнене радощів життя.

Схожі статті

Родина стала відомою на весь світ та допомогла вченим: неймовірна історія “чоловіка-вовка” та його рідних

Подібні випадки були не одноразово зафіксовані в історії. Проте, це вперше, коли ген "волохатості" дістався декільком членам однієї родини.

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.