Рубрики: Гаджети
15.10.2024 11:11

Функціональні та доступні: 5 флагманських смартфонів минулих років, які досі актуальні

Смартфон став невіддільною частиною нашого життя. Тому його функціональність та якість є дуже важливими. І флагмани минулих років здатні потішити вас своїми можливостями не за всі гроші світу.
Поділитися

Якісна збірка, чудові камери, висока продуктивність — все це пропонують флагманські моделі смартфонів. Але коштують вони досить дорого. Невже доведеться обмежити свої побажання? Не обов’язково, бо більшості людей вистачить торішніх флагманів, які обійдуться значно дешевше. При цьому багато в чому вони схожі з актуальними моделями.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Хоча на ринку вже доступна 24 серія, а незабаром планується чергове оновлення, Galaxy S23 Ultra продовжує залишатися серед лідерів наприкінці 2024 року. З просунутою камерою, потужним процесором і довготривалою підтримкою оновлень, він є чудовим вибором для тих, хто цінує універсальність і можливість робити фотографії професійного рівня. Великий екран і S-Pen роблять його зручним для роботи та розваг.

Apple iPhone 14 Pro

У випадку з Apple ми опустимося одразу на два покоління нижче. Новітні моделі бренду не в усьому вражають, а їхні можливості для багатьох покупців є надлишковими. Сьогодні iPhone 14 Pro залишається конкурентоспроможним завдяки своєму потужному процесору A16 Bionic та вдосконаленій системі камер. Він чудово підходить для тих, хто хоче придбати надійний і високоякісний смартфон з хорошою продуктивністю, автономністю та підтримкою 120 Гц.

Рейтинг 5 смартфонів, які не втратили актуальність з роками

Google Pixel 7 Pro

Цей смартфон продовжує привертати увагу завдяки своїй чудовій камері та штучному інтелекту від Google. Pixel 7 Pro відомий своїми чудовими фотоможливостями та стоковою системою Android з тривалими оновленнями. Звісно, продуктивність цієї моделі нижча, ніж у конкурентів. Але для більшості задач її точно вистачить ще на декілька років.

OnePlus 11

OnePlus відомий тим, що пропонує потужні флагмани за привабливу ціну, і модель OnePlus 11 не є винятком. З чипсетом Snapdragon 8 Gen 2 і швидкою 100-ватною зарядкою, цей смартфон забезпечує виняткову продуктивність та автономність. На жаль, він не підтримує бездротову зарядку, чим поступається конкурентам. А ось його камера з оптикою і налаштуваннями від Hasselblad надає можливість робити яскраві та деталізовані фото майже в будь-яких умовах.

Рейтинг 5 смартфонів, які не втратили актуальність з роками

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra залишається конкурентоспроможним завдяки своїй надзвичайно потужній конфігурації з трьома камерами та швидкій зарядці. З великим AMOLED-дисплеєм, цей смартфон підходить для геймерів та тих, хто любить переглядати відео. Продуктивність його забезпечує плавний досвід використання навіть під час вимогливих завдань.