|
20.03.2024 20:59

Народила в 11 і в 14: як склалася доля наймолодшої мами України та як сьогодні виглядають її діти (ФОТО)

Про незвичайну дівчинку з Хмельниччини у 2004 році гула вся країна. Маленька дитина, якій виповнилося всього 11 років стала матір’ю, наймолодшою матір’ю в Україні. І хоча їй вдалося поставити на вуха своїх співвітчизників, цей успіх вона повторила через 3 роки. Надія Гнатюк стала феноменом українського суспільства, і тим не менш, згодом зникла з інформаційного простору. Хоча насправді історія отримала дуже неочікуваний та драматичний поворот.

Якою стала Надія Гнатюк

Якою стала Надія Гнатюк

Справа стала гучною не тільки через вік породіллі, але і через батька дитини. Ним виявився вітчим дівчинки. Коли матір дізналася про те, що відбувається, одразу ж здала свого чоловіка в поліцію.

Надя народила абсолютно здорову дитину, хоча і не була готова стати мамою. А вже у віці 14 років Гнатюк знову ошелешила всю країну. Юна дівчина знову була вагітна. На цей раз обранцем Наді став 19-річний Віталій. Пара вирішила одружитися.

І на цей раз історія склалася абсолютно інакше. Чоловік взяв на себе відповідальність за свою кохану, створив з нею сім’ю, і зараз вони виховують трьох діток. Попри усі події, які Наді довелося пережити в дитинстві, вона знайшла собі роботу, і стала щасливою жінкою, яка знайшла себе саме в материнстві.
У селі, де проживає Надія разом з сім’єю прекрасно знають її історію, тим не менш, до неї ставляться добре. Гнатюк, судячи з усього, не зіштовхується з проблемами, які, можна припустити, могли б на неї чекати.
Цікаво, що велика кількість героїнь з подібними історіями, врешті-решт, перетворює їх на медійні та заробляє за допомогою схожих феноменів гроші. У публіки завжди виникає інтерес до подібних особистостей. Але Гнатюк опинилася серед тих, хто будуть ще дійсно відомою особистістю, обирає шлях приватності.