|
25.02.2021 20:11

Лихий куш: 6-річна дівчинка отримала від пенсіонера “кругленьку” суму, яка стала причиною усіх її проблем

Жінка, яка отримала у спадок 250 тисяч фунтів від пенсіонера, який видалив родину з заповіту 8 днів до того, як помер, стверджує: гроші зруйнували її життя.

Кеті Лавридж отримала майно у шестирічному віці від інженера на пенсії Уілфреда Ламба, який помер у січні 2000-го у віці 72 років. Він видалив свою родину із заповіту, яка через 5 років програла суд, намагаючись поділити майно померлого.

Я любила його…

Кеті, якій зараз 27 років, і яка є матір’ю 4 дітей, познайомилася з Уілфредом через свого батька, коли їй було всього 4. Чоловік та дитина швидко знайшли спільну мову.

Уілфред та Кеті.

А згодом вони стали сенсацією, адже чоловік залишив без копійки свою доньку Жозефіну та віддав усе, що мав маленькій Кеті. У спадок шестирічній дівчинці дісталося 27 акрів землі та котедж.

“Я любила його, як свого дідуся і він любив мене, наче онучку і це все. Я була маленькою дівчинкою, яка ніколи не просила ні про що. І я чесно бажаю, щоби я ніколи би не отримала від нього нічого тому, що це того не варте. Я не знала нормального життя і це стало моїм стражданням. Спадок забрав велику частину мого життя. Мені соромно покидати свій будинок тому, що люди до мене підходять з різних сторін, і просять в мене грошей. Навіть мої хлопці крали гроші з мого гаманця. Це зруйнувало моє життя. Я пам’ятаю, як була у ресторані, і люди мені сказали, що я певно була зґвалтована, і тому отримала цей спадок. Це змушує мене почувати себе дешевою. Але я хочу дещо сказати людям тому, що з мене досить. З Уілфредом у нас відразу з’явився зв’язок, і я досі ходжу на його могилу кожні 2 неділі. Я би хотіла, щоб він був тут. Він був сусідом, який жив 2 милі від мене, і мій тато часто брав мене у гості до нього. Уілфред купував мені морозиво та катав на своєму тракторі. Він був, наче мій кращий друг і дідусь “в одному флаконі”. Завдяки йому в мене є багато щасливих згадок, які неможливо повернути. Він був дуже самотній і добрий, відрізаний від своєї родини. Він був хорошою людиною і ніколи мене не ображав”, – розповідає Кеті.

Важке життя багатійки

Ламб помер у січні 2000-го, але Жозефіна, яка була опікуном чоловіка, звинуватила батьків Кеті, Сьюзан і Джимі, у тому, що вони маніпулювали старим чоловіком. Її звинувачення були відхилені Вищим Судом 5 років потому.
Кеті не може знайти спільної мови з жителями міста, у якому живе. Тому часто подорожує. Вона не працює, щастя у шлюбі не знайшла, тому є матір’ю-одиночкою. Це перше інтерв’ю в її житті, яке вона дала тому, що дуже втомилася від засудження оточуючих.