Молода блогерка взяла гроші у Михайла Поплавського та не повернула: артист зовсім не ображається на дівчину

Михайла Поплавського всі ми знаємо, як співаючого ректора. Втім, його постать дуже цікава ще й у блогосфері.

Герой цього матеріалу – Михайло Поплавський. Він же вічноюний орел та співаючий ректор. Творчість артиста відоме не одному поколінню. Завдяки невимушеним пісням та запальним мотивам, його треки ставлять на всіх застіллях та вечірках.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський. Фото взято на просторах мережі. 

Та крім своєї сценічної діяльності, славиться Михайло Михайлович ще й своєю блогерською діяльністю. З того часу, як став популярним серед молоді Інстаграм, співак завів собі там сторінку та почав творити гумористичні ролики.

Проте, відчуття трендів артист мав ще на початку 2000-х. Наприклад, у 2003 році він вирішив зробити кавер-версію новорічної пісні тоді ще популярного гурту “Дискотека Аварія”. Поплавський на мотив композиції склав справжній реп.

Варто замітити, що вже тоді активними учасницями відеороликів Михайла Михайловича були студентки університету культури. Коли популярною стала мережа Тік-ток, одним з перших, хто вирішив завести там сторінку серед знаменитостей був Поплавський. Він навчився під популярну музику робити кумедну нарізку кадрів. Як, ось в цьому відео:

Для того, щоб стати ще більш популярним співак не гребує запрошувати до участі популярних серед підлітків акторів, телеведучих. Для них також є сценарій у роликах. Так, однією з героїнь його гуморесок стала Ірина Кудашова, зірка популярного серіалу для тінейджерів “Школа”. Дівчина також є крупним блогером.

https://www.instagram.com/p/CLcVPgupgnt/

Заради жарту Михайло Михайлович створив ролик, де начебто юна блогерка взяла у нього гроші на покупку кефіру, проте, їх не повернула та й продукту не принесла.

“Я тобі гроші дав?”, – грізно спитав артист.

Дівчина зробила ж сором’язливий вигляд та не відповіла, куди ж поділа суму від самого Юного орла.

 

Схожі статті