|
16.04.2021 17:33

В 23 роки у молодої мами Христини вже 11 дітей, але зупинятися на цьому вона не збирається: хоче сотню

Христина Озтюрк стала хітом таблоїдів, адже зробила шокуючу заяву!

Наша героїня стала хітом усіх таблоїдів: починаючи від видання “The Sun” та закінчуючи невеличкими платформами.

Багатодітна мама Христина

Христина Озтюрк на даний момент є мамою аж 11 дітей. Тим не менш, лише одну дитину (дівчинку Віку) народила героїня статті самостійно.

Христина Озтюрк з малюками.

Справа в тому, що до доленосної зустрічі з мільйонером Галіпом Озтюрком Христина вже народила дівчинку, якій зараз 5 років. У шлюбі з багатієм дівчина наважилася на сурогатне материнство. Зараз у росіянки з мільйонером 10 спільних дітей майже однакового віку, адже народилися вони з невеличкою різницею.

Усі малюки Озтюрків.

Чому такий переполох?

Христина є популярною блогеркою в Instagram. Саме там вона ділиться усіма важливими моментами в її житті та ділиться фотографіями своїх малюнків. В одній з публікацій на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вона поділилася з підписниками бажанням стати матір’ю 105 дітей. За що одразу стала популярною за межами платформи, на якій розвивалася, як блогерка.

Фото взяте у просторах мережі.

Після виходу безлічі статей та сюжетів про неї та про її чоловіка, Христина “дала задню” і пояснила, що це був лише жарт. Однак механізм вже запустився і повернути назад нічого не можна.

На даний момент пара проживає у грузинському місті Батумі. Галіпу Озтюрку 56 років і він є біглим турком. Христині лише 23 роки. За словами жінки кожне сурогатне материнство обійшлося подружжю у 29 тис. доларів. Таким чином можна порахувати, що стати матір’ю десятих таких маленьких діток коштує 300 тисяч.